Η κόντρα μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και Παναθηναϊκού έχει κορυφωθεί τις τελευταίες ημέρες και αυτό φάνηκε και από τις σημερινές ανακοινώσεις των δύο συλλόγων (κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ) σχετικά με την παρουσία των οπαδών του Τριφυλλιού στο γήπεδο στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Πριν όμως από τις σημερινές ανακοινώσεις, είχαν προηγηθεί κάποιες δηλώσεις του προέδρου των Αρκάδων και της Σούπερ Λιγκ, Γιώργου Μποροβήλου, ο οποίος μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ το βράδυ της Κυριακής, είχε σχολιάσει την απόφαση της Αστυνομίας να επιτρέψει την είσοδο στο γήπεδο στους φιλάθλους του ΠΑΟ.

Εκεί είπε πολλά και διάφορα για το συγκεκριμένο θέμα, όμως η ατάκα που ενόχλησε πιο πολύ τους Πράσινους, ήταν ότι «σε άλλα γήπεδα, ίσως να θρηνούσαμε θύματα». Βαρύτατη κατηγορία!

Ιδού τι είπε για το θέμα στην «Αθλητική Κυριακή»:

"Όπως αντιλαμβάνεστε δεν είναι πάντα εύκολο. Υπάρχουν θέματα που οφείλουμε να συμφωνήσουμε. Νομίζω ότι ο Έλληνας φίλαθλος θέλει το καλό προϊόν. Είδαμε ότι 1500 φίλοι της φιλοξενούμενης ομάδας κατέλαβαν το γήπεδο, χωρίς εισιτήριο και με την άριστη συμπεριφορά των φιλάθλων μας δεν είχαμε επεισόδια. Όταν εμείς στενοχωρήσαμε τους φιλάθλους μας και δεν τους δώσαμε εισιτήρια, για να έχουμε μια ήσυχη αναμέτρηση, δεν μπορεί η φιλοξενούμενη ομάδα να φέρνει 1500 φιλάθλους, για να έχουμε μια ήσυχη αναμέτρηση.

Πρέπει να υπάρχει σύμπνοια μεταξύ όλων και να μην μπαίνει μπροστά το ίδιον όφελος. Ο Αστέρας διδάσκει ήθος. Φαντάζεστε να είχε γίνει το ίδιο γεγονός σε Τούμπα και ας με συγχωρήσει ο ΠΑΟΚ, αλλά αναφέρομαι σε μια ομάδα με κόσμο, ή στο Καραϊσκάκη; Ίσως να θρηνούσαμε θύματα. Να μην πυροδοτούμε καταστάσεις. Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες. Κάποτε θα το καταλάβουν".


ΜΗΝ χάσετε κι αυτό: Το καυτό μίνι της Μαρίας Μπακοδήμου! (BINTEO)