Facebook Pixel Το σχόλιο του Τσάρλυ για τον Παναθηναϊκό
| 2014-12-15 17:12:00

Το σχόλιο του Τσάρλυ για τον Παναθηναϊκό

Το σχόλιο του Τσάρλυ για τον Παναθηναϊκό

Στην Ξάνθη θα οριοθετήσει τους στόχους του.

Το γρήγορο γκολ του Καρέλη έκανε εύκολη την αποστολή των παικτών του Παναθηναϊκού. Εβαλε στο μυαλό των ποδοσφαιριστών του Ρόχα ότι πρέπει να κυνηγήσουν το γκολ. Ακόμα και να υπήρχε στο αρχικό πλάνο, δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν την περσινή συνταγή, με την πολυπρόσωπη άμυνα σε βάθος, που έφερε το διπλό στη Λεωφόρο.

Οι παίκτες του Αναστασίου είχαν διάθεση, βρήκαν χώρους και δημιούργησαν πολλές τελικές. Το σκορ θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερες διαστάσεις, αν δεν είχε γκίνια ο Μπεργκ και αν δεν βρισκόταν ο ταλαντούχος 21χρονος Αθανασιάδης σε καλή ήμερα.

Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετώπισε η ομάδα του Αναστασίου ήταν στον χώρο, που τακτικά θα έπρεπε να καλύπτει ο Πράνιτς. Ο Πανθρακικός συγκέντρωνε παιχνίδι στον Μπαϊκαρά, ο Κροάτης δεν ξέρω αν δεν είχε καλή τακτική λειτουργία ή ήταν εντολή του Αναστασίου να κινείται πιο μέσα, όμως τον άφηνε να πέφτει εύκολα πάνω στον Νάνο.

Ο Πανθρακικός έφτιαξε την καλύτερή του φάση στο πρώτο ημίχρονο από κούρσα του Μπαϊκαρά, τροφοδότηση στην κίνηση του Ντιγκινί στην απέναντι πλευρά, αλλά ο Μπούρμπος με τάκλιν έκοψε σε κόρνερ.

Ενώ στο 72ο ο Μπαϊκαρά πάλι βρέθηκε κοντά στο να μειώσει σε 2-1, αλλά, λίγο πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή, έκοψε με τάκλιν ο Μπούρμπος. Συνολικά, οι παίκτες του Αναστασίου ήταν φρέσκοι. Είχαν καλό ρυθμό, έβγαλαν επιθέσεις με όλους τους τρόπους και είναι σημαντικό που ο Πέτριτς είναι καλά.

Για πρώτη φορά από την ημέρα που ο ποιοτικός Κροάτης ήρθε στον Παναθηναϊκό, βρίσκεται σε καλό ατομικό επίπεδο και δείχνει πως είναι σε θέση να βγάλει συνεχόμενα παιχνίδια και να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα.

Οπως έχουν έρθει τα πράγματα, ο αγώνας με την Ξάνθη είναι πολύ σημαντικός, για να κάνει καλά Χριστούγεννα ο Παναθηναϊκός και να μπορεί, με τον τρόπο που θα κινηθεί τον Ιανουάριο στις μεταγραφές, να οριοθετήσει τους στόχους του.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags