Ο Γιώργος Καραγκούνης δεν επικράτησε στην κατηγορία για τον κορυφαίο αθλητή, ωστόσο ανέβηκε στο πόντιουμ εκπροσωπώντας την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, που ανακηρύχθηκε η καλύτερη ομάδα για το 2014.
"Σας ευχαριστώ γιατί με κάνατε να αισθανθώ ξανά έστω για λίγο εν ενεργεία ποδοσφαιριστής. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια του πόλο και στην ομάδα του open water (σ.σ. συνηποψήφιοι στην ίδια κατηγορία). Ήταν ένα συγκινητικό καλοκαίρι για μένα", ανέφερε αρχικά.
Ρωτήθηκε για την τωρινή κατάσταση της εθνικής ομάδας: "Μέσα από την ήττα γίνεσαι πιο δυνατός. Έρχονται και άσχημα αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο. Για αυτό είμαστε εδώ, να φανούμε δυνατοί, απομένουν έξι παιχνίδια. Εύχομαι ο Γιώργος να βάλει πιο σημαντικά γκολ από το γκολ που σημείωσε στη Βραζιλία".
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο