Facebook Pixel Ο «πιστολέρο» είναι και πάλι εδώ
| 2014-12-18 21:06:00

Ο «πιστολέρο» είναι και πάλι εδώ

Ο «πιστολέρο» είναι και πάλι εδώ

Είναι -και όχι άδικα- ο παίκτης που έχει βρεθεί στη δίνη της κριτικής περισσότερο από κάθε άλλον από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου μέχρι και σήμερα. Γράφει ο Κώστας Κουκουλάς.

Από τη μια είναι τα χρήματα που δόθηκαν για να πάει στη Φούλαμ, από την άλλη η επιμονή να επιστρέψει (έστω και ως δανεικός), αν και στη λίστα για τον σέντερ φορ υπήρχαν κι άλλα μεγαλύτερα ονόματα.

Ο Κώστας Μήτρογλου ήρθε ξανά στο λιμάνι από το Λονδίνο έχοντας κάνει ένα πολύ κακό Μουντιάλ και δείχνοντας ότι πολύ δύσκολα θα έβρισκε και πάλι τον καλό αγωνιστικό εαυτό του. Ακόμα και όταν (και σε ματς του Τσάμπιονς Λιγκ) βρήκε δίχτυα ήταν μια καλή παρένθεση σε μια ομολογουμένως άσχημη γι' αυτόν περίοδο.

Ομως εδώ και λίγες μέρες κάτι φαίνεται να αλλάζει. Ο «Μητρογκόλ» των οπαδών του Ολυμπιακού σκόραρε κατά της Μάλμε την περασμένη εβδομάδα δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του, το ίδιο έπραξε το Σάββατο στη Λιβαδειά στις καθυστερήσεις, το ίδιο και χθες (και μάλιστα δύο φορές) κόντρα στον Πανιώνιο. Τέσσερα γκολ σε τρία ματς, όλα καθοριστικά, και 7 συνολικά στο πρωτάθλημα που τον έστειλαν στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ, ένα πίσω από τον Κλάους του ΠΑΟΚ που είχε κάνει πολύ καλύτερο ξεκίνημα.

Ο Μήτρογλου φαίνεται ότι αλλάζει ταχύτητα στο σασμάν του και αποδίδει καλύτερα, σώζοντας πρώτα απ' όλους τον ίδιο του τον εαυτό, καθώς μετά το ματς με τον Δικέφαλο στο Φάληρο το ρεπορτάζ τον ήθελε ακόμα και στην πόρτα της εξόδου.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται να μπορεί στο πρωτάθλημα να αλλάξει ταχύτητα. Και χθες κόντρα στον Πανιώνιο του έλειψαν το πάθος και η φρεσκάδα, στοιχεία που θα τον βοηθούσαν να έχει «καθαρίσει» πολύ νωρίτερα και να μη φτάσει να τα... ακούσει και πάλι από τον λίγο κόσμο στην εξέδρα στη μεγάλη φάση του Πανιωνίου στο 86'. Οι «ερυθρόλευκοι» αγκομαχούν και ο Μίτσελ, πέρα από τις στημένες φάσεις, άλλες λύσεις δεν δείχνει ότι έχει στο μπλοκάκι του. Πάλι καλά και γι' αυτόν που τουλάχιστον πλέον σκοράρει ο Μήτρογλου.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags