Η περίπτωση του Γάλλου αμυντικού είναι περίπλοκη και αυτό το ήξεραν στο Λιμάνι πριν αποφασίσουν να υπογράψουν συμβόλαιο μαζί του το περασμένο καλοκαίρι.

Ο 35χρονος άσος έχει μία μεγάλη και γεμάτη καριέρα στην Μπαρτσελόνα, ενώ μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας επέστρεψε στη δράση και συνεχίσε στο τοπ επίπεδο.

Λίγο - πολύ, δηλαδή, τα έχει κάνει όλα στην καριέρα του και το κίνητρο για να συνεχίσει να αγωνίζεται είναι δύσκολο να βρεθεί πια. Παρόλα αυτά είναι ΤΡΟΜΕΡΟΣ επαγγελματίας. Κι αυτό το ξέρουν σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη. Για αυτό και του βγάζουν το καπέλο!

Ο Αμπιντάλ, λοιπόν, ετοιμοπόλεμος καθώς γυμνάζεται κανονικά και εκτός απροόπτου θα βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα με την Καλλονή! Οι Πειραιώτες ξέμειναν από στόπερ, έπειτα από το πρόβλημα που προέκυψε και με τον Αυλωνίτη και τον Μποτία και ο Γάλλος άσος θα βρεθεί κανονικά με την αποστολή!

Ανεξάρτητα από όσα θα πει στη σημερινή συνέντευξη Τύπου! Κάποιες φωνές, μάλιστα, που βρίσκονται κοντά στον Ολυμπιακό, δεν αποκλείουν να δούμε και τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό τον Γάλλο, μέχρι τουλάχιστον τις πρώτες μέρες του Γενάρη να έρθει ένας στόπερ, που θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα!

Για τέτοιον επαγγελματισμό μιλάμε...