Facebook Pixel Πάλι καλά που ο Χουχούμης έγραψε τον Αναστασίου!
| 2014-12-22 22:30:00

Πάλι καλά που ο Χουχούμης έγραψε τον Αναστασίου!

Πάλι καλά που ο Χουχούμης έγραψε τον Αναστασίου!

Πάντως, ρε παιδιά, αρκετές φορές κάποιοι παίκτες πάνε μπροστά και κάνουνε καριέρα με το θράσος που δείχνουν. Πήρατε χαμπάρι τι έγινε στο ματς του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα;

Ο Αναστασίου είχε δώσει εντολή στον Χουχούμη, λίγο πριν ο μικρός βάλει την γκολάρα απέναντι στην Κέρκυρα, να μην ανεβαίνει και να προσέχει τα μετόπισθεν.

"Μην προωθείσαι", του φώναζε ο τεχνικός του Τριφυλλιού γιατί το ματς έφθανε στο τέλος του και ήθελε να κρατήσει το πολύτιμο 1-0 υπέρ της ομάδας του.

Ο νεαρός μπακ, όμως, αγνόησε επιδεικτικά την εντολή του προπονητή του και στην πρώτη ευκαιρία ανέβηκε, ζήτησε μπάλα, έκανε την υπέροχη ενέργεια και πέτυχε το καταπληκτικό τέρμα τελειώνοντας το ματς για την ομάδα του.

Ο μικρός έδειξε θράσος και ποδοσφαιρική αυτοπεποίθηση και δικαιώθηκε. Μπορεί ο προπονητής του να του είχε δώσει εντολή να μείνει πίσω αλλά ο ίδιος πίστεψε στις ικανότητές του, βγήκε μπροστά και σκόραρε με φοβερό τρόπο.

Πολλές φορές αυτοί οι ποδοσφαιριστές, που είναι ατίθασοι και ρισκάρουν, είναι αυτοί που αναδεικνύονται, ξεχωρίζουν και κάνουν τις μεγάλες καριέρες. Και η αλήθεια είναι ότι, ανεξάρτητα από αυτή τη φάση, ο Χουχούμης έχει όλα αυτά τα στοιχεία για να διακριθεί στο μέλλον.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags