Ανανεωμένος και με σημαντικές προσθήκες παικτών που θα βοηθήσουν την ομάδα να παραμείνει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, θα εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Αυτή είναι η δέσμευση του Ιβάν Σαββίδη προς τον κόσμο της ομάδας, αλλά φυσικά και προς τον προπονητή και αν δεν συμβεί αυτό, τότε θα βρεθεί εκτεθειμένος.

Η απόφαση του πάντως να δώσει χρήματα και να βοηθήσει άμεσα την ομάδα, φαίνεται πως είναι ειλημμένη, καθώς αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από τις τοποθετήσεις του Ζήση Βρύζα στη μεγάλη συνέντευξή του στους δημοσιογράφους.

Ο Βρύζας δεν μίλησε απλώς για μεταγραφές τον Ιανουάριο, εξήγησε πως θα κινηθούν, ανέφερε πως θα πάρουν 2-3 παίκτες, τόνισε πως στόχος είναι το πρωτάθλημα και σημείωσε πως δεν θέλουν δανεικούς, εκτός και αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό. Δεν μπορείς λοιπόν να δίνεις τόσα στοιχεία στον Τύπο, αν δεν έχουν ληφθεί οι συγκεκριμένεις αποφάσεις από την διοίκηση…

Άλλωστε, η πιο σημαντική ατάκα του ήταν αυτή σχετικά με τις προθέσεις του μεγαλομετόχου: «Ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει πράσινο φως για μεταγραφές, προκειμένου να χτίσουμε μια ομάδα που θα έχει μέταλλο πρωταθλητή»!

Από αυτό και μόνο είναι ξεκάθαρο πως ο Σαββίδης θέλει να δώσει χρήματα τον Γενάρη και να… σπρώξει την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη στον τίτλο. Αν δεν το κάνει και η ομάδα «σκάσει», θα πρέπει μετά να αναλάβει και την ευθύνη. Ξεκάθαρα πράγματα…

MHN χάσετε κι αυτό: Πού πάνε οι κουκλάρες χωρίς σουτιέν; (ΦΩΤΟ)