Facebook Pixel "Μου ζητάνε το τηλέφωνο του Σανμαρτεάν"!
| 2015-01-02 20:03:00

"Μου ζητάνε το τηλέφωνο του Σανμαρτεάν"!

"Μου ζητάνε το τηλέφωνο του Σανμαρτεάν"!

Στη ρουμανική ιστοσελίδα "prosport.ro" μίλησε σήμερα ο Ράζβαν Ρατ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στο ποιοι από τον Δικέφαλο του ζήτησαν το τηλέφωνο του Λουτσιάν Σανμαρτεάν!

«Χρόνια πολλά, Ραζβάν! Ποιες οι πρώτες σκέψεις σου για το 2015;»

Κάθε φορά ως επαγγελματίας, εύχομαι να κάνουμε πολλά περισσότερα από ό, τι το προηγούμενο έτος. Παρά το γεγονός ότι όπως το σκέφτομαι τώρα, το 2014 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για μένα. Είχα δύο σημαντικές αλλαγές στην καριέρα και μία μεγάλη επιβράβευση.

«Ράζβαν έχεις 20 παιχνίδια στον ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις και μόνο δύο φορές έμεινες στον πάγκο. Με την εθνική έχεις παρουσίες, σημείωσες 3 γκολ στην ελληνική Super League. Αυτή την περίοδο ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ένα πόντο μακριά από την ισχυρή ομάδα του Ολυμπιακού. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κερδίσει τον τίτλο 30 χρόνια μετά από την τελευταία φορά;»

Είχαμε ένα καλό ξεκίνημα με τον ΠΑΟΚ και αυτό αποδεικνύεται πέρα από τους αριθμούς.

«Γιατί επέλεξες αυτό το καλοκαίρι τον ΠΑΟΚ και άφησες την Πρέμιερ Λιγκ;»

Ο πειρασμός είχε να κάνει περισσότερο με την ευκαιρία να παίξω και πάλι στα Κύπελλα Ευρώπης. Δυστυχώς δεν είχαμε τα προσόντα να παίξουμε και την άνοιξη στην Ευρώπη και τώρα ελπίζουμε, αν και αυτό θα είναι πολύ δύσκολο, να κερδίσουμε τον τίτλο. Στη Ράγιο Βαγιεκάνο είχα πραγματικά την ευκαιρία να παίξω στην Primera Division και δεν νομίζω ότι είχα κακή εξέλιξη. Η Ράγιο όμως δεν είχε τα οικονομικά μέσα για να ταιριάξουμε. Είχα προσφορές για να μείνω στην Ισπανία, αλλά ήρθα στον ΠΑΟΚ.

«Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στο ελληνικό πρωτάθλημα;»

Τα προβλήματα είναι παντού. Έχω ακούσει ότι υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές. Ίσως οι μικρότερες ομάδες δίνουν κάποια χρήματα αργά. Οι ομάδες που αγωνίζονται για τον τίτλο είναι σε καλό επίπεδο. Έτσι είμαστε και εμείς με τα χρήματα μέχρι σήμερα, είμαστε και στην πρώτη θέση, είμαστε σε καλό δρόμο.

«Δεν φαίνεται ότι υπάρχει κανένα περιθώριο για μεταγραφή στην Αλ Ιτιχάντ»

Πραγματικά δεν θέλω να το σχολιάσω αυτό, γιατί ό,τι να πω δεν ξέρω πώς θα ερμηνευτεί. Και, πιστέψτε με, όχι μόνο στη Ρουμανία, αλλά ιδιαίτερα εδώ στην Ελλάδα. Αν πω ότι μου αρέσει ο ήλιος, οι άνθρωποι θα νομίζουν ότι θέλω να πάω και ούτω καθεξής. Παρακαλώ να με καταλάβετε ...

Για την εθνική του είπε:

Μετά τα αποτελέσματα που είχαμε στα προκριματικά μπορούμε τώρα να ελπίζουμε να προκριθούν στον τελικό του τουρνουά. Αλλά ακόμα παλεύουμε με την Ουγγαρία και τη Βόρεια Ιρλανδία, ιδίως δεδομένου ότι έχουμε δύο αγώνες μαζί τους και όλα μπορούν να συμβούν. Η Φινλανδία μπορεί να προκαλέσει σύγχυση σε όλους».

Ο Ρατς μίλησε και για τον Σανμαρτεάν και τόνισε σχετικά με δύο νυν συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ:

"Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και δεν το λέω μόνο εγώ αυτό, αλλά και οι Έλληνες εδώ που είμαι. Έχω δύο συμπαίκτες που έπαιξαν μαζί του στον Παναθηναϊκό. Τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και τον Αλέξανδρο Τζιόλη. Μου ζήτησαν τον αριθμό του τηλεφώνου του και σίγουρα έχουν μιλήσει γι `αυτόν. Ξέρουν τις ικανότητες του Λουτσιάν και τους έκανε εντύπωση στον Παναθηναϊκό, αλλά και τώρα, αφού είναι το αστέρι και φαίνεται ότι κάνει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags