Μπορεί τις προηγούμενες μέρες να έβγαινε προς τα έξω ότι αποκαταστήθηκαν οι σχέσεις του Μίτσελ με τον Αφελάι μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο φαίνεται ότι εξακολουθεί να υπάρχει θέμα με τον Ολλανδό στον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός προπονητής άφησε εκτός αποστολής τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Πλατανιά στο Φάληρο, κάτι που δείχνει ότι ο παίκτης εξακολουθεί να μην υπολογίζεται και να βρίσκεται εκτός βασικών πλάνων. Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, να προκύψει και διαζύγιο με τον διεθνή μεσοεπιθετικό μέσα στον μήνα και όσο τρέχει η μεταγραφική περιόδος του Ιανουαρίου.

Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής έμειναν χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και οι Λεάντρο Σαλίνο και Κώστας Γιαννούλης, που επίσης έχουν εμπλακεί σε σενάρια αποχώρησης από την ομάδα. Αναμενόμενα δεν υπολογίζονται για το προσεχές παιχνίδι οι τραυματίες Λούκα Μιλιβόγεβιτς, Νταβίντ Φουστέρ και Αλμπέρτο Μποτία (ακολούθησαν θεραπεία), ενώ στα πλάνα του Μίτσελ επέστρεψε ο Τζίμι Ντουρμάζ, μετά από δίμηνη αποχή λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Βούρος, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Διαμαντάκος, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Ντουρμάζ, Εντινγκά. Ο τελευταίος τη Δευτέρα θα αναχωρήσει για το Κονγκό, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ για την επίθεση του Ολυμπιακού αποκαλύπτουν στην Αγγλία! Διαβάστε   ΕΔΩ