Facebook Pixel "Είμαστε μεγάλη ομάδα και στην κακή μας μέρα πρέπει να νικάμε"
| 2015-01-03 23:05:00

"Είμαστε μεγάλη ομάδα και στην κακή μας μέρα πρέπει να νικάμε"

"Είμαστε μεγάλη ομάδα και στην κακή μας μέρα πρέπει να νικάμε"

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, σε δηλώσεις του στη NOVA τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πως είναι πολύ σημαντικό και στην κακή σου μέρα να κερδίζεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στο σημερινό παιχνίδι ο Πανιώνιος ήταν πολύ καλά στημένος, μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Εμείς δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε, δεχτήκαμε δύο γκολ και μετά έπρεπε να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και κυνηγάει κάθε παιχνίδι. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε και να κάνουμε τη δουλειά μας.

Τα γκολ μπαίνουν από στημένες φάσεις και εμείς έχουμε παίκτες που εκτελούν καλά τα στημένα και ψηλά παιδιά που πετυχαίνουν γκολ από στημένα.

Είμαστε ομάδα, όταν είσαι ΠΑΟΚ πρέπει να έχεις ποιοτικούς παίκτες όπως ο Ρατς και όπως και άλλοι παίκτες. Είμαστε μεγάλη ομάδα γιατί και στην κακή μας βραδιά πρέπει να κερδίζουμε και αυτό κάναμε. Υπάρχει πίεση για να κερδίσεις και εγώ πάντα έχω άγχος πριν από κάθε παιχνίδι.

Από αύριο ξεκινάμε για το ματς του Κυπέλλου, δεν αγνοούμε αυτό το θεσμό, εμείς πάμε για τη νίκη και ό,τι γίνει. Έχουμε τρία δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να είμαστε πολλοί.

Απ' τη στιγμή που κερδίσαμε δεν έχω να αλλάξω κάτι, μπορεί να παίζαμε καλύτερα και να μην παίρναμε τη νίκη. Εύχομαι υγεία πάνω απ' όλα και για τον κόσμο του ΠΑΟΚ να είναι κοντά μας έως το τέλος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags