Facebook Pixel Βασικός ΠΑΟ: "Δεν σκεφτόμαστε τον τίτλο"!
| 2015-01-10 15:10:00

Βασικός ΠΑΟ: "Δεν σκεφτόμαστε τον τίτλο"!

Βασικός ΠΑΟ: "Δεν σκεφτόμαστε τον τίτλο"!

ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ του Παναθηναϊκού, που στον τελευταίο αγώνα ήταν βασικός, έκανε αυτή τη δήλωση;

Ο λόγος για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, που όπως είπε σε δηλώσεις του στη Nova, οι "πράσινοι" βλέπουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά...

Αναλυτικά μίλησε για:

-την παρουσία του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο: «Πάντα είναι καλό να κερδίζεις το Κύπελλο. Το κάναμε πέρυσι και θα θέλαμε να το επαναλάβουμε και φέτος. Θα ήταν κάτι καλό για τον Παναθηναϊκό».

-το δικό του γκολ: «Είχε περάσει λίγος καιρός από την τελευταία φορά που σκόραρα. Αισθάνθηκα καλά που σκόραρα, όμως το πιο σημαντικό ήταν η πρωτιά στον όμιλο μας και ότι προκριθήκαμε ως πρώτοι».

-το ματς της Κυριακής με τον Εργοτέλη: «Γνωρίζουμε πως ο Εργοτέλης είναι καλή ομάδα, η οποία προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Ξέρουμε ότι κάθε ομάδα, που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο δίνει παραπάνω από το 100%, άρα θα είμαστε έτοιμοι για αυτό. Θα δώσουμε κι εμείς παραπάνω από το 100% και θα παλέψουμε για κάθε μπαλιά, ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

-τη συνέχεια της ομάδας του από εδώ και πέρα: «Πιστεύω ότι πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι, να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε και όλα θα πάνε καλά. Όταν μια ομάδα πρέπει να ταξιδεύει κάθε τρεις ημέρες τότε είναι δύσκολη η διαδικασία για τους παίκτες. Άρα πιστεύω ότι είναι καλό που θα μείνουμε για λίγο στην Αθήνα στους προσεχείς αγώνες».

-τον στόχο του πρωταθλήματος: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν σκεφτόμαστε τον τίτλο και βλέπουμε κάθε παιχνίδι που έρχεται».

-την αναμονή που παρατηρείται στην προσπάθεια του να πάρει ελληνικό διαβατήριο: «Έκανα όλα τα χαρτιά που έπρεπε και τώρα περιμένω (για το ελληνικό διαβατήριο)».


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags