Ο "φευγάτος" επί Μίτσελ, Ιμπραϊμ Αφελάι, μίλησε για το τι μέλλει γενέσθαι στην καριέρα του στο Λιμάνι, βγάζοντας την είδηση!

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής των "ερυθρόλευκων" δήλωσε πως έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και πως θέλει να το τηρήσει παραμένοντας κανονικά στην ομάδα.

«Είμαι παίκτης του Ολυμπιακού, είμαι εδώ, έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και δίνω κάθε μέρα και σε κάθε παιχνίδι τα πάντα γι’ αυτό το φανταστικό σύλλογο», απάντησε ερωτηθείς για τις φήμες περί αποχώρησης.

Για το παιχνίδι στην Ξάνθη: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, θα σήμαινε ότι θα ανεβαίναμε πρώτη θέση της βαθμολογίας και καταφέραμε και το πήραμε. Παίξαμε με πειθαρχία και με κατοχή της μπάλας, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες και σκοράραμε τρία γκολ. Ήταν πολύ καλή νίκη για μας, αλλά υπάρχει μακρύς δρόμος ακόμα. Θα πρέπει να βελτιωνόμαστε συνεχώς, προχωράμε βήμα-βήμα».

Για το τι άλλαξε ο Περέιρα σε αυτές τις λίγες μέρες: «Ήταν ένα πολύ μικρό διάστημα, αλλά πιστεύω ότι μας προετοίμασε πολύ καλά. Τώρα έχουμε μεγάλη εβδομάδα, μπορούμε να δουλέψουμε περισσότερο, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και αυτό είναι που μετράει».

Για την επιστροφή στην κορυφή και αν πιστεύει ότι έχει τις δυνατότητες να μείνει στην κορυφή: «Σήμερα είναι ένα πολύ καλό βήμα, κάναμε καλή δουλειά. Πρέπει να δουλέψομε πολύ σκληρά κάθε μέρα να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Κάθε ομάδα που παίζει με εμάς θέλουν να μας κερδίσουν, κάτι που είναι λογικό γιατί είμαστε μία μεγάλη ομάδα. Μας δίνει μία μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι σταθερός στην απόδοσή του: «Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζεις αυτά τα παιχνίδια, ακόμα και αν δεν αποδίδουμε καλά. Έτσι θα είσαι πρωταθλητής στο τέλος. Δεν μπορείς να παίξεις τέλεια 34 παιχνίδια, είναι αδύνατο».

Για το αν παίζει καλύτερα στα άκρα ή στον άξονα: «Μπορώ να παίζω σε πολλές θέσεις. Όπου με χρειάζεται ο κόουτς, κάνω το καλύτερο που μπορώ για την ομάδα. Δεν είναι το θέμα που μου αρέσει να παίζω, εγώ θέλω να παίζω και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».