Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να επιβάλουν το ρυθμό τους στο πρώτο ημίχρονο, «σφραγίζοντας» την υπεροχή τους με ένα γκολ στο 45ο λεπτό με δράστη τον Νικολιά.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ανέβασε στροφές θέλοντας να πετύχει ένα δεύτερο γκολ, που θα της έδινε σαφές προβάδισμα για τη νίκη και τα κατάφερε δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Αυτή τη φορά σκόρερ ήταν ο Διαμαντόπουλος, ο οποίος ήταν και ο κορυφαίος της αναμέτρησης αφού στο 68ο λεπτό πέτυχε και δεύτερο τέρμα, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και τρία λεπτά αργότερα μείωσαν σε 3-1 με τον Τσιλούλη ενώ ένα λεπτό μετά κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ με τον Κρεβατά, να σημειώνει ένα καταπληκτικό τέρμα, αφού είδε τον τερματοφύλακα τουτ Ολυμπιακού Βόλου εκτός και με ένα πλασέ από τα 35 μέτρα κατάφερε να σκοράρει.

Παρ' όλα ταύτα, ο Εθνικός Σερρών δεν μπόρεσε να φτάσει και σε ένα τρίτο τέρμα που θα του έδινε το βαθμό της ισοπαλίας και γνώρισε την ήττα με 3-2.

Έτσι, οι Βολιώτες έφτασαν τους 17 βαθμούς και πλέον βρίσκονται στην τέταρτη θέση μαζί με τη Ζάκυνθο, το παιχνίδι της οποίας κόντρα στη Λάρισα αναβλήθηκε. Απ' την άλλη, ο Εθνικός Σερρών έμεινε στους δέκα πόντους και την ενδέκατη θέση.

Πηγή: novasports.gr