Με μία «μαραθώνια» σύσκεψη στο «Μακεδονία Πάλλας» ολοκληρώθηκε την Δευτέρα η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην Θεσσαλονίκη, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ελήφθησαν σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την πορεία του ΠΑΟΚ εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Στην σύσκεψη συμμετείχε φυσικά ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ με τους Ιάκωβο Αγγελίδη, Ζήση Βρύζα και Μαρία Γκοντσάρεβα και συζήτησαν κυρίως τα όσα ειπώθηκαν στην συνάντηση που είχε ο Σαββίδης στην Αθήνα με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Αλαφούζο.

Οι άμεσοι συνεργάτες του Ιβάν ενημερώθηκαν για την συγκεκριμένη συνάντηση και έλαβαν οδηγίες, σχετικά με την στάση που θα έχει ο ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα όσον αφορά την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι Θεσσαλονικείς θα κρατήσουν την «σκληρή γραμμή» που έχουν το τελευταίο διάστημα και με το... ελεύθερο από τον Σαββίδη, θα κάνουν τα πάντα για να «αντιμετωπίσουν» τον... πόλεμο που περιμένουν απέναντι στην ομάδα.

Επίσης, στην σύσκεψη συμμετείχε κάποια στιγμή και ο Άγγελος Αναστασιάδης, ώστε να «τρέξει» η συζήτηση για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Ο κόουτς του ΠΑΟΚ μαζί με τον Βρύζα παρουσίασαν τις περιπτώσεις που «κυνηγούν» ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ και όπως διέρρευσε, πήραν το «οκ» για να κλείσουν άμεσα (ίσως και μέσα στις επόμενες δύο ημέρες) δύο μεταγραφές!

Από εκεί και πέρα, πριν από την σύσκεψη, ο Σαββίδης δέχθηκε στο γραφείο του στο ξενοδοχείο πολιτικά πρόσωπα όπως ο Περιφερειάρχης Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρώην Υπουργός και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Θεσσαλονίκη, Κώστας Γκιουλέκας και άλλοι.

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό: Το κορίτσι του Νομπόα τρέλανε την Τούμπα (vid)