Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει τελειώσει τον Γιώργο Τζαβέλλα από την Κυριακή το βράδυ, όμως μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη γα το μέλλον του διεθνούς μπακ. Όσο πλησιάζουμε δε προς στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, αυξάνονται οι πιθανότητες παραμονής του στην Τούμπα. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα υπολογίζεται με τον Μακεδόνα τεχνικό στον πάγκο.

Τον παίκτη, από την άλλη, δεν θα τον χαλάσει κιόλας αν μείνει στην Τούμπα και πληρώνεται κανονικά χωρίς να αγωνίζεται, αφού μην ξεχνάμε πως έχει συμβόλαιο και για να φύγει θα πρέπει ο Ιβάν Σαββίδης να τα σκάσει χοντρά για την αποζημίωση.

Υπάρχει, πάντως, τρόπος να αποχωρήσει ο Τζαβέλλας από τον ΠΑΟΚ και τον αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty". Aν ο έμπειρος αμυντικός βρει ομάδα που θα του προσφέρει το συμβόλαιο που απολαμβάνει τώρα στον Δικέφαλο, δηλαδή 300 χιλιάρικα το χρόνο, τότε θα μαζέψει τα μπουγαλάκια του και θα την κάνει.

Αυτό το ενδεχόμενο, ωστόσο, δεν συγκεντρώνει και πάρα πολλές πιθανότητες, καθώς για τον Τζαβέλλα η μόνη ομάδα που έχει κάνει μέχρις στιγμής επίσημα κίνηση για να τον αποκτήσει είναι η Βέροια, η οποία φυσικά και δεν μπορεί να του δώσει αυτά τα λεφτά.

Η φήμη που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στην Θεσσαλονίκη αναφέρει πως ο διεθνής άσος θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ τώρα αλλά όχι με μεταγραφή. Λέγεται ότι φύγει ως δανεικός και δεν αποκλείεται να τον ξαναδούμε στον Δικέφαλο, όταν κι αν αλλάξουν οι καταστάσεις, μετά το τέλος της χρονιάς. Με τη μορφή δανεισμού πάντως, άνετα θα μπορούσε να πάει στη Βέροια.

Η ομάδα της Ημαθίας και τον θέλει και καλές σχέσεις έχει με τον Ιβάν Σαββίδη. Γιατί λοιπόν να μη βοηθήσουν και οι δύο πλευρές, ώστε να βρεθεί μία λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Πανιώνιος παίρνει τον νεαρό άσο από τον ΠΑΟΚ! Ποιον και γιατί; Διαβάστε ΕΔΩ