Facebook Pixel Αυτός "τρώει" τον Μήτρογλου!
| 2015-01-22 00:32:00

Αυτός "τρώει" τον Μήτρογλου!

Αυτός "τρώει" τον Μήτρογλου!

Τι συμβαίνει με τον Έλληνα επιθετικό; Διαβάστε στον Sportdog...

Ο Βίτορ Περέιρα είναι αποφασισμένος να αλλάξει πολλά πράγματα στον Ολυμπιακό και αυτό το έχει αποδείξει μάλιστα από τις πρώτες του κινήσεις στην ομάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός στο ματς του Κυπέλλου με τον Τύρναβο έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες που λογίζονται ως «ρεζέρβες» και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια της χρονιάς (διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ ΕΔΩ).

Ο Περέιρα από την πρώτη του μέρα στου Ρέντη ξεκαθάρισε σε όλους τους ποδοσφαιριστές πως δεν υπάρχουν «τελειωμένοι» και ότι όλοι θα πάρουν την ευκαιρία τους, ενώ επίσης διευκρίνισε πως κανείς δεν έχει «κλεισμένη» θέση βασικού, βρέξει – χιονίσει.

Στην τελευταία κατηγορία σίγουρα ανήκει και ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος από την αρχή της χρονιάς δεν έβγαινε από την ενδεκάδα του Μίτσελ, καθώς ο Ισπανός τον γούσταρε πάρα πολύ και δεν τον άφηνε εκτός, ακόμα και όταν ήταν σε κακή κατάσταση.

Ο «Μητρογκόλ» φυσικά έχει βελτιωθεί πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα, όμως πλέον η θέση του στο αρχικό σχήμα απειλείται, καθώς υπάρχει ένας παίκτης που... έρχεται με φόρα από τον πάγκο. Ο λόγος φυσικά για τον Μπενίτες, ο οποίος και στο ματς του Κυπέλλου με τον Τύρναβο έδειξε πως πλέον έχει βρει τα πατήματά του, ενώ με τα δύο όμορφα γκολ που σημείωσε, επιβεβαίωσε ότι έχει... άριστη σχέση με τα δίχτυα.

Για αυτό λοιπόν «παίζει δυνατά» πλέον το σενάριο να δούμε βασικό τον Μπενίτες στα επόμενα ματς και τον Μήτρογλου στον πάγκο ή έστω και τους δύο μαζί στην κορυφή, όπως είδαμε στο Κύπελλο τους Διαμαντάκο – Μπενίτες. Ο Περέιρα δεν «ψήνεται» ιδιαίτερα βέβαια για το συγκεκριμένο σύστημα, όμως αν με δύο επιθετικούς τα γκολ έρχονται... βροχή, σίγουρα θα το ξανασκεφτεί.

Το βέβαιο είναι πάντως, πως πλέον ο Μήτρογλου απέκτησε ανταγωνισμό για την φανέλα βασικού...

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό:  Σκάει η πρώτη μεταγραφή στον Ολυμπιακό!



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags