•        Κανονικά, δεν πρέπει καν να πεις τίποτα -ίσως απλά να σηκώσεις τα χέρια ψηλά. Αλλά πραγματικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξέρει κι άλλα… φιλικά τα οποία να είχαν… εννιά κίτρινες κάρτες; Γιατί πήραν πέντε κίτρινες παίκτες της Ξάνθης (Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Σολτάνι, Παπαστεριανός) και τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού (Μανιάτης, Μαζουακού, Σιόβας, Ντουρμάζ). Μάλιστα, οι τρεις κάρτες ήταν για τσακωμούς μεταξύ των παικτών, οι πέντε για σκληρά μαρκαρίσματα και μόλις μία για διαμαρτυρία.

•        Προφανώς είναι μία άλλη… διάσταση του φιλικού ενός αγώνα οι εννιά κίτρινες κάρτες. Μία διάσταση από… μακριά.

Οταν δεν είχαν παίξει μ’ εμάς…

ΤΙ έγινε, ρε παιδιά; Χωρίς τέσσερις βασικούς η Καλλονή πάει στη Λεωφόρο;

•        Τους δύο τους απέβαλλε τη Δευτέρα ο Πειραιώτης, παρακαλώ, διαιτητής Ιωαννίδης, στο Εργοτέλης-Καλλονή. Πρόκειται για τον βασικό αμυντικό μέσο Κεϊτά και τον βασικό αριστερό μπακ Γιορέντε. Επίσης δηλώθηκε σε αυτό το ματς να εκτίσει την ποινή του ο βασικός σέντερ φορ Χουάνμα. Και θα λείψει και ο βασικός στόπερ Βαλλιός, προφανώς λόγω τραυματισμού.

•        Οχι γιατί όταν έπαιξαν Καλλονή-Ολυμπιακός και απουσίαζαν ο Χουάνμα, ο Κεϊτά, ο Βαλλιός και ο Καμαρά (είχε παίξει ο Γιορέντε), λόγω τιμωριών και τραυματισμών, είχαν ακουστεί διάφορα σχόλια. Και καλά ότι η Καλλονή αντιμετώπισε, κι αυτή (!), φιλικά τον Ολυμπιακό. Ετσι, για να ξέρουμε και τι λέμε.

•        Και για να ξέρουμε ακόμη καλύτερα τι λέμε, ήδη ο Παναιτωλικός έχει δηλώσει να εκτίσουν την ποινή τους δύο παίκτες του στο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Αλλος είχε 18.000

ΟΙ ρεπόρτερ ΠΑΟΚ έβγαλαν 18.000 τον κόσμο στην Τούμπα, την Τετάρτη με τον Πλατανιά. Βέβαια, τα εισιτήρια ήταν 13.823, αλλά ποιος νοιάζεται…

•        Απλά για την ιστορία, 18.000 και πλέον κόσμο είχε την Τετάρτη το γήπεδο Καραϊσκάκη, στο Ολυμπιακός-Παναιτωλικός, όπου διατέθηκαν 18.482 εισιτήρια.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 24/01/2015)

Πηγή: gavros.gr