Σύμφωνα με πληροφορίες ο ρέκορντμαν συμμετοχών με την γαλανόλευκη είχε στο μπλοκάκι του τα ονόματα των Μαρκαριάν, Δώνη, Κετσπάγια, Μίτσελ και Λεμονή, ενώ ως προτεραιότητα θα υπάρχει στο όνομα του Σέρχιο Μαρκαριάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Καραγκούνης έχει ήδη κάνει και ραντεβού με τον Γιώργο Δώνη και μάλιστα πριν την αναχώρησή του για την Μαδρίτη, ενώ πλην των πέντε προαναφερθέντων ονομάτων, ίσως έχει κάνει επαφές και με άλλους τεχνικούς.

Όπως και να' χει μετά την συνάντηση με τον Γιώργο Γκιρτζίκη, αναμένεται να καθοριστεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που θα έχει ως αποκλειστικό θέμα την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής μας ομάδας από νέο τεχνικό. Τα ονόματα που εισηγήθηκε σήμερα ο Γιώργος Καραγκούνης θα επανεξεταστούν από κοινού ώστε να παρθεί η τελική απόφαση.

Από 23 Μαρτίου στην Αυστρία

Επίσης αποφασίστηκε η Εθνική ομάδα να μεταβεί στην Αυστρία από τις 23 Μαρτίου για να κάνει μια μίνι προετοιμασία επτά ημερών ενόψει του τελικού με την Ουγγαρία στις 29 Μαρτίου. Μάλιστα η Εθνική θα ταξιδέψει οδικώς από την Αυστρία για την Βουδαπέστη στις 27 Μαρτίου.

Πηγή: novasports.gr