"Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά. Ο Παναιτωλικός πέτυχε το γκολ από το πέναλτι, στο δεύτερο αλλάξαμε κάποια πράγματα, πετύχαμε το γκολ, θέλαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι αλλά δεν το καταφέραμε. Πρέπει να παίζουμε καλύτερα", τόνισε ο Μακ και συνέχισε: "Το ότι είχαμε δύο εβδομάδες να παίξουμε κάποιο επίσημο παιχνίδι σίγουρα δεν ήταν καλό. Πρέπει να προσαρμοστού στα δεδομένα που υπάρχουν στην Ελλάδα. Φάνηκε ότι μας επηρέασε στο πρώτο ημίχρονο. Το γιατί δεν ξεκίνησα στην ενδεκάδα είναι κάτι που πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή".

Ο Σλοβάκος άσος απέφυγε την ερώτηση για τον διαιτητή και συνέχισε: "Δεν νομίζω ότι μας πληγώνει. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά, ήταν δικό μας το λάθος, στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε αρκετά πράγματα, αλλά πέτυχαν το γκολ στη λήξη και πήρα τη νίκη".

Για την σημασία του αποτελέσματος στη μάχη του τίτλου, ο Μακ σχολίασε: "Δεν ξέρω. Ο Ολυμπιακός παίζει αύριο, σήμερα εμείς χάσαμε τρεις βαθμούς, μπορεί η διαφορά μας να πάει στους 5 βαθμούς, αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και να δούμε στο τέλος τις θα γίνει".