Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Όλοι μαζί για την Κυριακή
 

Παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ, Ιάκωβου Αγγελίδη και του Τεχνικού Διευθυντή Ζήση Βρύζα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής (06.02) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Οι δύο άνδρες συζήτησαν με τον Αγγελο Αναστασιάδη και μετά τους κλυδωνισμούς που επέφερε η κακή εμφάνιση και η ήττα από τον ΟΦΗ, η ομάδα συνεχίζει σε κλίμα συσπείρωσης κι ενότητας την προετοιμασία της για το δύσκολο αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική με ασκήσεις κατοχής σε μικρό χώρο, ενώ έγινε και δίτερμα στο μισό γήπεδο με συγκεκριμένες οδηγίες γύρω από την ανάπτυξη της ομάδας. Ο Στέφανος Αθανασιάδης προπονήθηκε κανονικά δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις στο δικέφαλο, ενώ οι βασικοί στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ συνέχισαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης συνέχισε πρόγραμμα επανένταξης. Μαζί του γυμνάστηκε κι ο Νίκος Σπυρόπουλος, ο οποίος κάνει ατομικό πρόγραμμα.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δούλεψε στη φυσική κατάσταση δίχως επαφή με τη μπάλα και στην προπόνηση του Σαββάτου θα δοκιμάσει το πόδι του για να διαπιστωθεί αν θα είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί την Κυριακή (08.02), ο Σαρλ Ιτανζ προληπτικά γυμνάστηκε πιο χαλαρά λόγω μικρών ενοχλήσεων στη μέση κι ο Χέντβιγκες Μαντούρο έκανε θεραπεία στο τραυματισμένο του χέρι. Ο Ολλανδός, παράλληλα, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της βλάβης που έχει υποστεί στους συνδέσμους του δεξιού του χεριού, ενώ μόλις υποχωρήσει το οίδημα στην περιοχή του τραυματισμού θα υποβληθεί και σε περαιτέρω εξετάσεις για τον καθορισμό του προγράμματος αποθεραπείας.

Η προπόνηση του Σαββάτου θα διεξαχθεί στις 18:30 στο γήπεδο της Τούμπας.