Facebook Pixel Με τέτοιες ματσάρες Χαιρόμαστε!
| 2015-02-09 22:27:00

Με τέτοιες ματσάρες Χαιρόμαστε!

Με τέτοιες ματσάρες Χαιρόμαστε!

Ματσάρα έγινε στη Μυτιλήνη, όπου Καλλονή και Ξάνθη, μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, προσφέροντας σασπένς και θέαμα. Το ματς έληξε 2-2 με τις δύο ομάδες να χάνουν φοβερές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη.

To πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο από πλευράς φάσεων και ευκαιριών. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Φλίσκας έκλεψε την μπάλα λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, μοίρασε στον Βασιλακάκης, ο οποίος την έσπασε στον Σολτάνι, που με ωραίο πλασέ νίκησε τον Χογκ για το 0-1. Η Καλλονή βρέθηκε μία ανάσα απ'την ισοφάριση στις καθυστερήσεις, αλλά η τύχη δεν την ευνόησε. Ο Χουάνμα βρέθηκε απέναντι από τον Κυριακίδη, αλλά δεν κατάφερε τον νικήσει.

Στο δεύτερο μέρος ήρθαν τα πάνω κάτω στην αναμέτρηση και το ματς πήρε απίστευτο ενδιαφέρον. Και αυτό γιατί, η Καλλονή όχι μόνο κατάφερε να ισοφαρίσει αλλά πέτυχε ολική ανατροπή παίρνοντας το προβάδισμα. Στο 68', ο Μίνγκας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Πετρόπουλος έστρωσε για τον Χουάνμα, ο οποίος αυτή την φορά νίκησε τον Κυριακίδη. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μανούσος σέντραρε από δεξιά, και ο Χουάνμε νίκησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον τερματοφύλακα της Ξάνθης για το 2-1.

Οι ακρίτες δεν είχαν πει όμως την τελευταία τους λέξη. Στο 78' οι φιλοξενούμενοι εφεραν το ματς στα ίσια με τον Λουσέρο. Μάλιστα η Ξάνθη είχε δοκάρι στο 87', ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Χουάνμα απέτυχε να δώσει τη νίκη στην Καλλονή.

Έτσι διατηρήθηκε το 2-2. H Καλλονή παρέμεινε 10η με 28 βαθμούς, ενώ η Ξάνθη είναι 7η με 33.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags