Facebook Pixel Ελπίζει λόγω… Πιλάβιου ο Αστέρας
| 2011-05-12 23:16:00

Ελπίζει λόγω… Πιλάβιου ο Αστέρας

Ελπίζει λόγω… Πιλάβιου ο Αστέρας

Η καταγγελία-αποκάλυψη του Σοφοκλή Πιλάβιου στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, ότι η ΠΑΕ Ηρακλής προχώρησε τον περασμένο Ιανουάριο σε μεταγραφές, κάνοντας χρήση πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας, γέμισε… ελπίδες τον Αστέρα Τρίπολης!

Στην ομάδα της Τρίπολης θεωρούν πολύ ισχυρό το χαρτί που προσκόμισε ο Σοφοκλής Πιλάβιος στη Βουλή: πρόκειται για βεβαίωση του ΙΚΑ Καλαμαριάς, με την οποία βεβαιώνεται πως εκδόθηκε ασφαλιστική ενημερότητα στον Ηρακλή στις 17/8/2010, με ισχύ έως τις 16/9/2010. Έκτοτε και μέχρι τις 15/4/2011, ουδεμία ασφαλιστική ενημερότητα έχει εκδοθεί.

Έτσι, στον Αστέρα Τρίπολης θα προβούν σε καταγγελία εναντίον της ΠΑΕ Ηρακλής για παράνομη χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστών χωρίς να υπάρχει νόμιμη ασφαλιστική ενημερότητα για την απόκτηση τους τον περασμένο Γενάρη πιθανόν την Παρασκευή 13/5 ή το αργότερο τη Δευτέρα. Οι άνθρωποι του Αστέρα αποσκοπούν σε αφαίρεση βαθμών για την ομάδα του «γηραιού» ώστε να ωφεληθούν και να παραμείνουν στην κατηγορία.

Ο Αστέρας Τρίπολης λοιπόν, σκοπεύει να «χτυπήσει» στο γεγονός ότι ο «γηραιός» αγωνίστηκε σε παιχνίδια του πρωταθλήματος χρησιμοποιώντας ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν παρανόμως. Και επειδή ένσταση για συγκεκριμένους αγώνες δεν μπορεί να κάνει (είναι εκτός προθεσμιών), αναμένεται να καταγγείλει την ΠΑΕ Ηρακλής επικαλούμενος το άρθρο 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ περί «Διαστρέβλωσης Αγώνα». Στην εν λόγω διάταξη, προβλέπεται αφαίρεση επτά βαθμών!

Αν οι Τριπολιτσιώτες κερδίσουν την υπόθεση και αφαιρεθούν οι βαθμοί αυτοί, ο Ηρακλής θα πέσει στη 14η θέση της βαθμολογίας και ο Αστέρας θα ανέβει στη 13η. Άσχετα, λοιπόν, από το γεγονός ότι ο «γηραιός» έχει έτσι κι αλλιώς υποβιβαστεί επειδή δεν έλαβε άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, θα καταλάβει παράλληλα και μια θέση που σε κάθε περίπτωση οδηγούσε στη Β’ Εθνική. Θα υποβιβαστεί, δηλαδή, για διπλό λόγο! Και έτσι ο Αστέρας θα σωθεί…

Το νομικό επιτελείο της ομάδας της Τρίπολης το οποίο τις τελευταίες ώρες λέγεται πως ενισχύεται σημαντικά, ετοιμάζει τις κινήσεις του οι οποίες δεν αποκλείεται να εκφραστούν ακόμη και την Παρασκευή 13/5 με καταγγελία προς την ΕΠΟ.

Πηγή: sport-fm.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags