Ο Λούκας Πέρεθ μίλησε στην ιστοσελίδα «laopinioncoruna.es» εκφράζοντας την προτίμηση να μείνει στην Λα Κορούνια, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, εφόσον το θελήσει και ο Δικέφαλος.

«Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Είναι πιθανό πάντως. Εξαρτάται από το αν οι δύο πλευρές έρθουν σε συμφωνία. Πάντα υπάρχουν πιθανότητες. Αν η Ντεπορτίβο έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, θα ήμουν ευτυχής να μείνω», δήλωσε αρχικά σχετικά με το ενδεχόμενο παραμονής του στη Ντεπορτίβο, προσθέτοντας:

«Δεν νομίζω πως θα υπάρξει πρόβλημα μεταξύ της Ντεπορτίβο και εμένα. Θα μου άρεσε να μείνω στο σπίτι μου, αλλά δεν εξαρτάται από εμένα. Θα είμαι πάντα ευγνώμων στον ΠΑΟΚ και αν χρειαστεί να επιστρέψω σε αυτόν, θα το κάνω με χαρά γιατί πάντα μου έχει συμπεριφερθεί πολύ καλά». Κληθείς να εκφράσει την δική του επιθυμία σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον ο Λούκας είπε: «Εύχομαι η Ντεπορτίβο να φτάσει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και να μείνω. Εγώ και η Ντεπορτίβο δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας».