*** Να ξεκινήσω από εκεί που είχα μείνει στο χθεσινό μου κομμάτι: μου είχαν λείψει τα ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Κι όπως αποδείχθηκε είχαν λείψει κι από τον κόσμο του Ολυμπιακού, που γέμισε το Καραϊσκάκη. Και θα αποδειχθεί και στη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ, που θα έχει (τουλάχιστον) άλλους 35.000 ΑΕΚτζήδες.

*** Να συνεχίσω με το ότι ήταν μαγκιά της ΑΕΚ η χθεσινή της εικόνα. Όπως μαγκιά είναι γενικά η εικόνα της στο φετινό κύπελλο, όπου είναι αήττητη εκτός έδρας (0-0 με Πανθρακικό, 1-1 με Κέρκυρα και 1-1 με Ολυμπιακό) κι έχει μόνο νίκες με καθαρο σκορ εντός έδρας (3-0 με Ατρόμητο και 2-0 με Κέρκυρα).

*** Απλά αυτό του Αραβίδη, που έδειξε τη φανέλα με το Νο 21 στο πέταλο του Ολυμπιακού, δε νομίζω ότι ήταν ένας σωστός πανηγυρισμός.

*** Θυμάμαι κιόλας ότι ένα άλλο Νο 21, του Παναθηναϊκού, ο Λυμπερόπουλος, είχε κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα, σε ένα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1 στο ΟΑΚΑ, για το κύπελλο και τότε. Η συνέχεια ήταν γνωστή: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-4 στη Λεωφόρο.

*** Βέβαια, η ΑΕΚ είναι τυχερή γιατί πετυχαίνει τον Ολυμπιακό μέσα στο πιο βαρύ του πρόγραμμα των τελευταίων ετών. Όμως, Ολυμπιακός είναι. Φαβορί πλέον δεν είναι, με το 1-1. Η ΑΕΚ είναι, αφού θα παίξει για δύο αποτελέσματα. Αλλά Ολυμπιακός είναι. Και στο ΟΑΚΑ αρκεί ένα μισό μηδέν. Για να δούμε.

Πηγή: sport-fm.gr