Facebook Pixel Ανατροπή! Φεύγει από τον Ολυμπιακό ο...
| 2015-02-14 18:37:00

Ανατροπή! Φεύγει από τον Ολυμπιακό ο...

Ανατροπή! Φεύγει από τον Ολυμπιακό ο...

Κόντρα σε όσα έχουμε διαβάσει μέχρι τώρα, τα τελευταία 24ωρα φούντωσαν οι φήμες για τη μεγάλη αποχώρηση!

Αν και στον Ολυμπιακό προετοιμάζουν το έδαφος για να κρατήσουν και μετά το καλοκαίρι τον Κώστα Μήτρογλου, από εχθές δημοσιεύματα στην Τουρκία κάνουν λόγο για δυνατό «μπάσιμο» της Τράμπζονσπορ!
 

Ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, ο προπονητής της ομάδας από την Τρπαεζούντα, φέρεται έτοιμος να κάνει την κίνησή του για να αποκτήσει τον «πιστολέρο» και όπως αναφέρουν πολλά δημοσιεύματα στη γείτονα χώρα, είναι διατεθειμένος να ξεκινήσει επαφές για να τον αποκτήσει.

Πιο συγκεκριμένα η "UlkeHaber" αναφέρει στο ρεπορτάζ της για το θέμα: "Η Τραμπζονσπόρ έχει αναλάβει ήδη δράση για την επόμενη σεζόν. Το όνομα του στόχου δεν είναι... άγνωστο: Κώστας Μήτρογλου. Η Τραμπζονσπόρ ήθελε τον παίκτη και το περασμένο καλοκαίρι, όμως δεν έγινε η μεταγραφή λόγω του... βέτο που έθεσε τότε ο Χαλίλοτζιτς αν και υπήρξε πλήρης συμφωνία.
 

Καρντόσο και Μήτρογλου είναι η πρόθεση για την επόμενη σεζόν για να υπάρξει μια πολύ αποτελεσματική γραμμή κρούσης. Ο Έλληνας έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018 με τη Φούλαμ στην οποία μετακόμισε από τον Ολυμπιακό έναντι 16 εκατομμυρίων ευρώ την περασμένη σεζόν, όμως επέστρεψε ως δανεικός φέτος με κόστος 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Φέτος στην ελληνική Super League με τον Ολυμπιακό έχει 13 γκολ σε 18 αγώνες, ενώ στο Champions League αγωνίστηκε 6 φορές και σημείωσε 2 γκολ. Ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ, Ιμπραχίμ Χατσιοσμάνογλου θα έρθει σε επαφή με τον Μήτρογλου για να πάρει την υπογραφή του".

Θα κάνει τέτοια πλάκα στον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός; Διαβάστε τι «ακούγεται» στην Θεσσαλονίκη ΕΔΩ


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags