Facebook Pixel Παπαπέτρου, ΑΕΚ και …Μαρκαριάν!
| 2015-02-15 00:15:00

Παπαπέτρου, ΑΕΚ και …Μαρκαριάν!

Παπαπέτρου, ΑΕΚ και  …Μαρκαριάν!

Γιατί κράζουν από τον Ολυμπιακό τη διαιτησία στο "Καραϊσκάκη" και τι λένε για τη ρεβάνς στον προημιτελικό του Κυπέλλου με την Ένωση; Το σχόλιο για τον νέο τεχνικό της Εθνικής. 

Απορία και προβληματισμός επικρατεί στον Ολυμπιακό για τη διαιτησία του Παπαπέτρου στο ματς με τον Εργοτέλη, καθώς όπως έλεγαν "κύκλοι" της ΠΑΕ μετά το τέλος της αναμέτρησης, "σίγουρα αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ τα 4 πέναλτι που δεν δόθηκαν σε ένα ημίχρονο".

Στον Πειραιά ήταν εμφανώς εκνευρισμένοι με τις αποφάσεις του ρέφερι, καθώς θεωρούν πως τα λάθη του ήταν αμέτρητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό σχολίασαν και τα δημοσιεύματα περί αναβολής της ρεβάνς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο, τονίζοντας πως δεν ασχολούνται με το θέμα, καθώς αφορά την ΕΠΟ και την Σούπερ Λίγκα, ενώ σημείωναν πως όποτε και να γίνει το ματς, αυτοί θα πάνε στο ΟΑΚΑ για να πάρουν τη νίκη.

Τέλος, από τα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης, υπήρξε και σχόλιο για την πρόσληψη του Σέρχιο Μαρκαριάν στην Εθνική ομάδα, καθώς μετά από πολλές ερωτήσεις των δημοσιογράφων, τόνισαν απλά ότι: "Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον νέο μας τεχνικό"... 

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΓΙΑ από τον διαιτητή Παπαπέτρου στο Ολυμπιακός-Εργοτέλης! Δείτε τα βίντεο ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags