Facebook Pixel "Μετά τον... πανικό του "Καραϊσκάκης" είχαμε σωστή νοοτροπία"!
| 2015-02-15 22:19:00

"Μετά τον... πανικό του "Καραϊσκάκης" είχαμε σωστή νοοτροπία"!

"Μετά τον... πανικό του "Καραϊσκάκης" είχαμε σωστή νοοτροπία"!

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ ήταν ο Τραϊανός Δέλλας μετά τη νίκη επί του Αχαρναϊκού, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην σωστή νοοτροπία των παικτών του, ύστερα από το μεγάλο παιχνίδι τους στο "Καραϊσκάκης".

«Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Οταν ξεκινάς κάτι και δέχεσαι ωραία λόγια από έναν άνθρωπο που έχει φάει τους πάγκους με το κουτάλι, είναι ευχάριστο», είπε αρχικά ο Δέλλας για όσα είπε για αυτόν ο Γιώργος Βαζάκας και στη συνέχεια εστίασε στο αγωνιστικό κομμάτι.

«Αγωνιστικά, ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα οργανωμένη, που θα κλείσει τους χώρους και θα προσπαθήσει να... κλέψει το ματς. Νομίζω ότι κι εμείς ήμασταν διαβασμένοι, τα παιδιά έδειξαν υπομονή στο παιχνίδι, κυκλοφόρησαν την μπάλα, προσπάθησαν να βρουν χώρους από τα άκρα. Στο πρώτο μέρος είχαμε μια δυσκολία αλλά δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο πάλι με υπομονή γυρίσαμε αρκετά την μπάλα και βρήκαμε τον τρόπο να βάλουμε το δεύτερο γκολ και να κλειδώσουμε το ματς. Ηταν θέμα το πώς θα διαχειριστούμε την κούραση μας από το ματς της Τετάρτης και αυτόν τον... μικρό πανικό που έχει προκληθεί από αυτό το ματς. Είχα πει στους παίκτες μου ότι είναι πιο δύσκολο σε τέτοιες περιπτώσεις να δεις σοβαρά το επόμενο ματς αλλά ευτυχώς έχω την τύχη να έχω σοβαρά παιδιά που τα καταλαβαίνουν εύκολα. Την επόμενη εβδομάδα έχουμε ρεπό, θα ξεκουραστούμε και θα δούμε μετά τα επόμενα παιχνίδια ώστε να φτάσουμε στον στόχο μας, που είναι η επιστροφή στην πρώτη κατηγορία».

Οσο για το αν είναι εύκολο για την ΑΕΚ να παραμένει προσγειωμένη παρά τη συνεχή αποθέωση από όλους, ο προπονητής της Ένωσης είπε: «Είμαι χαρούμενος γιατί βλέπω ότι τα παιδιά έχουν τη σωστή νοοτροπία. Μέχρι τώρα βέβαια όλα είναι καλά, αποτελέσματα και εμφανίσεις, οπότε θα πρέπει να... τραβάμε τους εαυτούς μας κάτω και να πατάμε στη γη γιατί αν ξεφύγεις, οι σφαλιάρες που έρχονται πονάνε πολύ. Θέλουμε να μαθαίνουμε μέσα από τις επιτυχίες, να προσγειωνόμαστε, να ξέρουμε πραγματικά ποιοι είμαστε και τι θέλουμε να κάνουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags