Η βαριά ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι έφερε νέα πολύ σοβαρά προβλήματα στον ΠΑΟΚ, καθώς περίπου 30 άτομα περίμεναν για να… υποδεχθούν την αποστολή της ομάδας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» με άγριες διαθέσεις.

Οι παίκτες φυγαδεύτηκαν από άλλη πύλη και ξέφυγαν από τον κόσμο, όμως οι Ζήσης Βρύζας και Άγγελος Αναστασιάδης εμφανίστηκαν ακριβώς μπροστά τους! Οι φίλαθλοι επιτέθηκαν στον τεχνικό διευθυντή και μέσα στο… μπάχαλο ο προπονητής έφυγε ήσυχα – ήσυχα.

Ο Βρύζας για να γλιτώσει την επίθεση χρειάστηκε την επέμβαση του υπευθύνου ασφαλείας, Γιάννη Αθανασιάδη, όμως μέσα σε όλα άνοιξε και διάλογο με τους οπαδούς, οι οποίοι του τα έχωσαν άγρια για διάφορα θέματα, ενώ αυτό που τον έκανε έξαλλο ήταν η υπόθεση με το συμβόλαιο του Τζανδάρη, όπου και φώναζε να του φέρουν μπροστά τον πατέρα του ποδοσφαιριστή για να δοθούν εξηγήσεις…

Οι φίλαθλοι ζήτησαν από τον Βρύζα, μεταξύ άλλων, να παραιτηθούν όλοι και επιτέλους ο Ιβάν Σαββίδης να βγει μπροστά.

Από εκεί και πέρα, οπαδοί περίμεναν το πούλμαν της ομάδας και στην Τούμπα, όμως εκεί υπήρχαν τα ΜΑΤ και κανένας από την ομάδα, γεγονός που εξόργισε ακόμα πιο πολύ τον κόσμο, που άρχισε να βρίζει την αστυνομία.

Σίγουρα η εβδομάδα που ξεκινάει για τον ΠΑΟΚ θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού ήδη για το πρωί της Δευτέρας έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις των ανθρώπων της διοίκησης, ώστε να λάβουν αποφάσεις για την επόμενη μέρα. Ακόμα και ο Άγγελος Αναστασιάδης… είναι στον αέρα!
 

Ανακοίνωση οργανωμένων του ΠΑΟΚ για Αναστασιάδη:     “Διώξτε τώρα τον τσοπάνη”!