Facebook Pixel Έτσι "έσφαξαν" τον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-02-19 23:22:00

Έτσι "έσφαξαν" τον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτσι "έσφαξαν" τον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τις δύο φάσεις στο τέλος του αγώνα που ο διαιτητής αδίκησε τους Ερυθρόλευκους.

Κάθε λόγο για να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του αγώνα κόντρα στην Ντνίπρο έχει ο Ολυμπιακός, καθώς μπορεί να ήταν κάκιστος και να δέχθηκε δύο γκολ από αδράνεια της άμυνάς του, όμως στο φινάλε άξιζε τουλάχιστον να πετύχει ένα γκολ.

Υπήρχαν δύο φάσεις όπου ο Ρόμπερτ Σεργκενχόφερ σφύριξε έδρα και άφησε τους Πειραιώτες παραπονούμενους, καθώς δεν έδωσε ένα πέναλτι και ακύρωσε ένα κανονικό γκολ...

Η πρώτη φάση ήταν στο 93ο λεπτό, όταν ο Φορτούνης προσπάθησε να κάνει τη σέντρα, όμως η μπάλα σταμάτησε πρώτα στο πόδι του Εζίντιο και μετά καθαρά στο χέρι του, κάτι που δεν είδε ο διαιτητής και δεν έδειξε το πέναλτι.

Η δεύτερη φάση σημειώθηκε στο 94΄, όταν ο Μήτρογλου μετά από εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή κεφαλιά, όμως ο ρέφερι το ακύρωσε θεωρώντας ότι υπάρχει φάουλ σε σπρώξιμο του Έλληνα στράικερ στον Φέντερτσουκ.

Ο Μήτρογλου φάνηκε από το ριπλέι πάντως να βάζει το χέρι του στην πλάτη του αμυντικού, ο οποίος επίσης φάνηκε ότι έπεσε πολύ εύκολα. Ο Βίτορ Περέιρα πάντως στις δηλώσεις του έκανε λόγο για "καθαρό γκολ" και για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ολυμπιακό...

Δείτε τις δύο φάσεις...
 



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ, δεν υπάρχει αυτό που έκανε στην Ουρκανία, δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags