Ο Τζαμέλ ήταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας, το διάστημα που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, κι ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε να προσφέρει ακόμα και σήμερα στο Λιμάνι.

Για αυτό και όπως δήλωσε στο "lebuteur.com" δεν θα έφευγε ποτέ από τον Ολυμπιακό αν γνώριζε πώς είναι η κατάσταση στη Νότιγχαμ, αφού οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι η ομάδα που τον βοήθησε να αποδείξει ότι έχει εμπιστοσύνη στις ικανότητές του και αυτοπεποίθηση...

Έχει μετανιώσει για την επιλογή σου να πας στη Νότιγχαμ;

«Αν ήξερα τι θα συνέβαινε στη Νότιγχαμ, ποτέ δεν θα έφευγα από τον Ολυμπιακό. Τώρα, δεν μετανιώνω. Δεν κλαίω τη μοίρα μου, πρέπει να επιστρέψω στη δουλειά. Το πάθος μου είναι το ποδόσφαιρο και στόχος μου είναι να επιστρέψω στην εθνική ομάδα. Είμαι υγιής, τα παιδιά κι η οικογένειά μου είναι καλά, δεν μετανιώνω».

Για το ότι είναι δανεικός στη Λόκερεν από τη Νότιγχαμ είπε:

«Είναι αλήθεια ότι είχα έξι δύσκολους μήνες, δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίσω τέτοιες καταστάσεις, αλλά ευχαριστώ το Θεό, που πάντα καταφέρνω να τις ξεπερνάω».

Παρά τις δύσκολες στιγμές, υπόγραψες σε ομάδα της πρώτης κατηγορίας του Βελγίου.

«Πάντα είχα αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου, το απέδειξα αυτό στον Ολυμπιακό, θα μπορούσα να το κάνω αυτό και στη Νότιγχαμ αν και δεν μου δόθηκε η ευκαιρία.  Είμαι Αλγερινός, σκληρός χαρακτήρας, είμαστε σαν τις γάτες, ακόμη κι αν χάσω την ισορροπία μου θα προσγειωθώ με τα πόδια».

Γιατί επέλεξε να πάει στη Λόκερεν;

«Πρώτα απ΄ όλα η Λόκερεν είναι μια ομάδα που παλεύει για τις πρώτες θέσεις του βελγικού πρωταθλήματος. Είναι μια ομάδα που έπαιξε στο Europa League φέτος, είναι ένα φιλόδοξο κλαμπ που ικανοποιεί τις φιλοδοξίες μου επίσης».