O μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ Κριστιάν Νομποα, μίλησε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα για τη νίκη της ομάδας του, το πρώτο του γκολ και τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη.

Ο μέσος από το Εκουαδόρ, ρωτήθηκε αρχικά για τη νίκη της ομάδας του και την εμφάνισή της στο πρώτο ημίχρονο.

«Το πιο σημαντικό έτσι όπως ήταν η κατάσταση ήταν η νίκη και όχι η εμφάνιση της ομάδας. Έπρεπε να πάρουμε το τρίποντο για να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας όπως και τελικά έγινε»

Για το αν βοήθησαν τα γρήγορα γκολ: «Στα τελευταία παιχνίδια ήμασταν εμείς που δεχόμασταν γρήγορο γκολ, τώρα ήμασταν αυτοί που το πετύχαμε. Σίγουρα μας βοήθησε γιατί πήραμε ψυχολογία και πατήσαμε καλύτερα στο γήπεδο»

Για το πρώτο του γκολ με την ομάδα: «Είδα την κίνηση του Σκόνδρα, είδε και τον Φακούντο που δημιούργησε χώρο εντός περιοχής, έκανα την κίνηση και ο Σκόνδρας μου έκανε εξαιρετική μπαλιά. Αυτά τα σουτ ή θα πάνε μέσα ή εκτός γηπέδου. Ευτυχώς εγώ πέτυχα γκολ»

Για τα καλά στατιστικά στη τελική προσπάθεια: «Δεν πιστεύω στους αριθμούς. Σήμερα ήμασταν τυχεροί, η μπάλα μπήκε μέσα και αυτό είναι το σημαντικό»

Για τα όσα έζησε με τους οπαδούς στον μήνα που είναι στην Ελλάδα: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μου έχουν φερθεί πολύ καλά, είναι σαν οικογένεια. Τώρα το μόνο που έχω να κάνω εγώ είναι να παίζω για αυτούς και να κάνω τα πάντα για να είναι χαρούμενοι. Θέλουμε όλοι μας να τους προσφέρουμε νίκες»

Για την ζωή του στην Ελλάδα: «Είναι πολύ ωραία πόλη η Θεσσαλονίκη για μένα και την οικογένειά μου. Μετά από οκτώ χρόνια στα χιόνια, απολαμβάνουμε τον καιρό, είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Μου αρέσει η πόλη, μου αρέσει η ομάδα, μακάρι να μείνω χρόνια εδώ»