Facebook Pixel Καραπαπάς: "Έκανε χειρονομίες ο Αλαφούζος"!
| 2015-02-23 00:30:00

Καραπαπάς: "Έκανε χειρονομίες ο Αλαφούζος"!

Καραπαπάς: "Έκανε χειρονομίες ο Αλαφούζος"!

Σοβαρή καταγγελία από τον διευθυντή επικοινωνίας της "ερυθρόλευκης" διοίκησης. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εκπομπή "Super Ball":

"Δυστυχώς δεν θα ήθελα να μιλήσω για ποδόσφαιρο. Οι εικόνες που ζήσαμε σήμερα το ξεπερνάνε. Ήθελα να καταθέσω ότι είχαμε δύο τραυματισμούς, ένας του Κασάμι που έχει εγκαύματα στο χέρι και ένας του Λεμονάκη στο πόδι. Και οι δύο έχουν καταθέσει στην αστυνομία, δεν θα το αφήσουμε έτσι αυτό. Θυμίζω ότι είχε πέσει ένα ποτήρι στον Αναστασίου, αλλά δεν είχαν γίνει αυτά. Σήμερα ήταν πόλεμος κανονικά. Είδαμε πολλές φωτοβολίδες από πιστόλι. Ήταν θέμα τύχης που δεν είχαμε χειρότερη κατάληξη. Δυστυχώς η συμπεριφορά των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι προκλητική. Του προέδρου του Παναθηναϊκού ειδικά, που αντί να ζητήσει συγγνώμη δεν έχει καταλάβει τι έχει γίνει. Δεν τιμούν κανέναν αυτά, ούτε την ιστορία του Παναθηναϊκού.

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα καυτά νέα; Κάντε like στη σελίδα του σκύλου στο Facebook


Ο Αλαφούζος αποχωρώντας έκανε προκλητικές χειρονομίες. Φέρει σοβαρή ευθύνη. Δεν μπορεί να μην ξέρει ποιοι έχουν περάσει πυρομαχικά μέσα στο γήπεδο, ποιοι έχουν ανεβάσει εμετικά πανό και δεν το ξέρουν. Είχαμε πληροφορία ότι αυτά θα γίνουν και όντως έγιναν. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Εμείς θα εξακολουθήσουμε να λέμε συγχαρητήρια για τη φιλοξενία τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος. Χτύπησαν και τον Μουρική μέσα στο γήπεδο. Ο Περέιρα έχει δικαίωμα να επιθεωρήσει το γήπεδο. Πάντα μπαίνει, κοιτάει τα τέρματα, έχει γούρι. Έχει το δικαίωμα. Στη γραμμή ήταν ένας κύριος με κουκούλα. Ο κύριος αυτός έβριζε τον Περέιρα λέγοντάς του "έλα" με τον Περέιρα να λέει "να έρθω εγώ δε σε φοβάμαι". Φτάσαμε να πούμε ότι προκάλεσε ο Περέιρα και όχι ο κουκουλοφόρος. Μιλάμε για ζούγκλα, δεν μιλάμε για μια φωτοβολίδα.

 

Όχι δεν μιλάω για το αγωνιστικό κομμάτι. Πάμε να παίξουμε και με Ντνίπρο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αλλά για το σημερινό αγωνιστικό δεν μιλάω. Όσα έγιναν υπερβαίνουν το αγωνιστικό. Πέταγαν βίδες στον Τσόρι, τι να κάνει πώς θα πάει να παίξει; Ο Ρομπέρτο πώς θα κάτσει στο τέρμα με φωτοβολίδες και πέτρες; Ο Ντουρμάζ πώς θα εκτελέσει κόρνερ; Ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα. Και πρέπει να αποκλείσει και την Ντνίπρο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags