Facebook Pixel Μηνήσεις από ΠΑΟ σε τρεις του Ολυμπιακού!
| 2015-02-24 18:57:00

Μηνήσεις από ΠΑΟ σε τρεις του Ολυμπιακού!

Μηνήσεις από ΠΑΟ σε τρεις του Ολυμπιακού!

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό με όσα έγιναν στο σημερινό ΔΣ της Λίγκας, ετοιμάζουν μηνύσεις για το χτύπημα στον Κωνσταντινού και τα νερά σε Αλαφούζο.

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν σήμερα στο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ, το οποίο διακόπηκε λόγω επεισοδίων και αφού είχε προηγηθεί χτύπημα αγνώστου (!!) στον Βασίλη Κωνσταντίνου, ανταλλαγή μπουκαλιών και πολλά... γαλλικά μεταξύ των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Ο Sportdog σας μετέφερε όλο το ρεπορτάζ από την πρώτη στιγμή (διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ), όμως τώρα υπάρχει συνέχεια, αφού ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για μηνύσεις!

Ο Γιάννης Αλαφούζος μαζί με τους εκπροσώπους του τριφυλλιού, Βασίλη Κωνσταντίνου, Στράτο Σωπήλη και την κ. Μπαλωμένου έχουν μεταβεί στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ όπου και θα έχουν σύσκεψη για την σύνταξη των μηνύσεων που θα καταθέσουν.

Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα, οι μηνύσεις αυτές θα είναι εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Κωνσταντίνου Καραπαπά αλλά και του ανθρώπου που χτύπησε τον Κωνσταντίνου και ο οποίος από τον Αλαφούζο χαρακτηρίστηκε ως «μπράβος του Βαγγέλη Μαρινάκη»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags