Facebook Pixel Ποιο μεγάλο κόλπο ετοιμάζει ο Κοντονής
| 2015-02-25 00:45:00

Ποιο μεγάλο κόλπο ετοιμάζει ο Κοντονής

Ποιο μεγάλο κόλπο ετοιμάζει ο Κοντονής

Τι σκοπεύει να κάνει ο νέος υφυπουργός αθλητισμού για να καθαρίσει μια για πάντα το ποδόσφαιρο από τους χούλιγκανς; Ο Αποδυτηριάκιας έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ...

Για να κάνουμε ταμείο. Για να μην παραμυθιάζουμε τον κοσμάκη. Τις εκλογές τις πήρε ο Σύριζα όχι για να εξαρθρώσει την εγκληματική οργάνωση, ούτε για να κτυπήσει τη διαφθορά και τη διαπλοκή στον χώρο του αθλητισμού, όπως λέει ο συριζαίος υπουργός αθλητισμού σύντροφος Κοντονής. Για να αφήσουμε, λοιπόν, στην άκρη τις μαλακίες και το μπαλαμούτι έχουμε και λέμε.

Ο κόσμος έκανε κυβέρνηση τον Σύριζα για να γλυτώσει τη λιτότητα. Μόνο γι΄ αυτό. Εκτός κι αν κάποιοι χοντρομαλάκες θα μας πουν ότι όλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που ασχημονούσαν στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό είναι χρυσαυγίτες, κουκουέδες, νεοδημοκράτες κι όχι ψηφοφόροι του Σύριζα. Μην τρελλαθούμε.

Έγιναν όλα τα ξευτυλέ και ρεζιλέ επεισόδια στη Λεωφόρο την Κυριακή και επειδή κάτι έπρεπε να ...κάνει ο Κοντονής κάλεσε στο γραφείο του τους προέδρους ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα και Φούτμπωλ λίγκα. Πιάσε το αυγό και κούρεφτο. Για να τους ανακοινώσει τι μέτρα θα πάρει. Ξανά μανά πιάσε το αυγό και ξύρισέ το.

Το πιο ...συγκλονιστικό. Ο Κοντονής, με αφορμή τα αίσχη στο ντέρμπυ Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός δήλωσε για να το καταλάβουν όλοι αυτό που έλεγε ο κάθε προηγούμενος υπουργός της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ: "Ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει παθογένειες που επί σειρά ετών εκτρέφονται και δηλητηριάζουν τον αθλητισμό και τη νεολαία". Εδώ τραβάμε καζανάκι.

Το πιο φοβερό. ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα και φούτμπωλ λίγκα, διαπίστωσε ο Κοντονής, δεν μπορούν ή, δεν θέλουν να διοργανώσουν πρωταθλήματα δίχως σκιές και δίχως βιαιότητες. Αυτά λέει για εκείνους που έχει καλέσει στο γραφείο του. Γιατί, όμως, δεν μπορούν, δεν θέλουν να διοργανώσουν σωστά πρωταθλήματα; Επειδή, λέω εγώ, την ΕΠΟ την ελέγχει ο Σόιμπλε και την Σούπερ Λίγκα ο Ντάισελμπλουμ.

Δεν χρειάζεται κανένας Βαρουφάκης. Τη μπουγάδα θα την καθαρίσει ο Κοντονής. Πώς, όμως; Αυτό δεν αποκαλύπτει ο υπουργός. Θα αναλάβει το κράτος να διοργανώσει το πρωτάθλημα. Πώς αλλοιώς; Οι άνθρωποι είναι για γιαούρτι. Άκου κρατικά πρωταθλήματα. Πού να το πεις.

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Μαρινάκη - Αλαφούζου στο ΔΣ της Λίγκας, αποκαλύπτει ο apodytiriakias

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags