Μπορεί από τον Παναθηναϊκό να καταδίκασαν με ανακοίνωση τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Κριστιάν Καρεμπέ μέσα στη Λεωφόρο, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η "πράσινη" ΠΑΕ δεν θα γλιτώσει την τιμωρία.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το βίντεο με τον οπαδό του Τριφυλλιού που κάνει γκριμάτσες προς τον Γάλλο παλαίμαχο βρίσκεται στα χέρια των υψηλών κλιμακίων της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας που το επεξεργάζονται πολύ προσεκτικά.

Το γεγονός ότι οι κορυφαίοι αξιωματούχοι της UEFA ασχολούνται με το θέμα κάνει πολύ δύσκολη τη θέση του Παναθηναϊκού, καθώς είναι γνωστό ότι ευρωπαϊκή ομοσπονδία παρουσιάζεται ιδιαίτερα ευαίσθητη και αυστηρή σε θέματα ρατσιστικής συμπεριφοράς.

Η επίθεση στον Καρεμπέ συζητιέται πολύ σοβαρά μέσω της FARE, μιας και εκτός των άλλων, ο στρατηγικός σύμβουλος της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι και μέλος της αντιρατσιστικής καμπάνιας της UEFA με τίτλο "αρχηγός της αλλαγής". Αυτό σημαίνει, φυσικά, ότι ο ίδιος ο Γάλλος τρέχει τις απαραίτητες διαδικασίες για να τιμωρηθεί ένα επεισόδιο που δεν τιμάει καθόλου τον Παναθηναϊκό και, φυσικά, κατ΄ επέκταση το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όσοι ασχολούνται με τέτοιες υποθέσεις θεωρούν ότι είναι δεδομένη η τιμωρία της "πράσινης" ΠΑΕ με βαρύ χρηματικό πρόστιμο που μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 250.000!!!

Θυμηθείτε τη ρατσιστική επίθεση στον Καρεμπέ στο παρακάτω βίντεο... 

Αντέχετε να δείτε πιο "καυτά" και προκλητικά θέματα; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!