Facebook Pixel Απίστευτο πού θέλει να δώσει τον Μήτρογλου!
| 2015-03-05 13:45:00

Απίστευτο πού θέλει να δώσει τον Μήτρογλου!

Απίστευτο πού θέλει να δώσει τον Μήτρογλου!

Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το σχέδιο της Φούλαμ για τον επιθετικό του Ολυμπιακού. 

Μπορεί ο Κώστας Μήτρογλου να άργησε να βρει τη φόρμα του επιστρέφοντας στον Ολυμπιακό αλλά πλέον θεωρείται ο βασικός εκτελεστής της ομάδας. Ο Έλληνας επιθετικός πήρε μπρος μετά από ένα διάστημα προσαρμογής και πλέον είναι ο πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λιγκ με 13 γκολ.

Γι΄ αυτό το λόγο οι Ερυθρόλευκοι σκέφτονται πολύ σοβαρά να κινηθούν το καλοκαίρι για την παραμονή του Έλληνα φορ στο Λιμάνι ενόψει της νέας χρονιάς. Το έργο των Πειραιωτών, πάντως, δεν θα είναι εύκολο, καθώς η Φούλαμ θα επιχειρήσει αυτή τη φορά να μειώσει τη χασούρα από τα 14 εκατομμύρια που ξόδεψε για να τον αποκτήσει τον Γενάρη του 2014.

Βέβαια, στον Ολυμπιακό δεν είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν χρήματα για την αγορά του παίκτη και το πιο πιθανό είναι να επιδιώξουν την επέκταση του δανεισμού του, καλύπτοντας ένα σημαντικό μέρος του συμβολαίου του.

Την ίδια ώρα, η αγγλική ομάδα, η οποία περνάει βαθιά οικονομική κρίση και κινδυνεύει ακόμα και με υποβιβασμό από την Τσάμπιονσιπ, σχεδιάζει το καλοκαίρι να πουλήσει τον Έλληνα φορ με όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Η Φούλαμ γνωρίζει πως στην Ευρώπη δεν μπορεί να βρει τα λεφτά που ψάχνει και γι΄ αυτό έχει εξαπλωθεί στην αγορά της Κίνας που το χρήμα ρέει άφθονο. Η αγγλική ομάδα προτίθεται να διαφημίσει τον Έλληνα φορ σε μία πλούσια κινεζική ομάδα προκειμένου να πετύχει κάποιο super deal.

Πάντως, αυτή η προοπτική δεν αναμένεται να ενθουσιάσει τον παίκτη, ακόμα κι αν πρόκειται να απολαύσει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, μιας και θέλει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο. Το κακό τόσο για τον Μήτρογλου όσο και για τον Ολυμπιακό είναι ότι τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση τον έχει η Φούλαμ. Η αγγλική ομάδα διατηρεί τα δικαιώματα του παίκτη κι αυτή θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του.

ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ αποχωρούν το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό. Η αποκάλυψη ΕΔΩ

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags