Facebook Pixel Φοβερή ατάκα Περπέρογλου για Ολυμπιακό!
| 2015-03-07 15:30:00

Φοβερή ατάκα Περπέρογλου για Ολυμπιακό!

Φοβερή ατάκα Περπέρογλου για Ολυμπιακό!

ΜΕΤΑ από 5 χρόνια στον Παναθηναϊκό και τόσους τίτλους, ποιος περίμενε ότι θα το έλεγε αυτό;

Ένας από τα καλύτερα "3άρια" που έχει βγάλει το ελληνικό μπάσκετ τα τελευταία χρόνια είναι ο Στράτος Περπέρογλου και, έτσι, είναι απόλυτα δικαιολογημένο το γεγονός ότι φόρεσε τη φανέλα τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού!

Πολύς καλός αθλητής, εξαιρετικός χαρακτήρας, που έχει μάθει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Ακόμα κι αν στεναχωρήσει κάποιους, καθώς μετά από πέντε χρόνια που φόρεσε την πράσινη φανέλα και με τόσους τίτλους που πανηγύρισε με το τριφύλλι στο στήθος, παραδέχτηκε σε δήλωσή του ότι στα δύο πρώτα του χρόνια στον Ολυμπιακό, ευχαριστήθηκε όσο ποτέ το μπάσκετ στην καριέρα του!

** ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ: Ουάου! Το μωρό του Μέγιερι, αντίπαλο δέος της Μάρτα! (ΦΩΤΟ)

"Στα δύο χρόνια που έπαιξα στον Ολυμπιακό, μπορώ να πω, ότι ευχαριστήθηκα περισσότερο από ποτέ στην καριέρα μου το μπάσκετ. Μου άρεσε πολύ να παίζω μ’ αυτά τα παιδιά, είχαμε εξαιρετική “χημεία” και ακόμη επικοινωνούμε και μιλάμε, οπότε η ψυχολογική προετοιμασία του πρώτου αγώνα που παίξαμε εδώ στην Κωνσταντινούπολη, ήταν αρκετά δύσκολη για μένα.

Ακόμη δυσκολότερη, όμως, φαντάζομαι ότι θα είναι η επιστροφή μου στο ΣΕΦ, όπου έζησα όμορφες στιγμές και μέχρι πριν από λίγους μήνες, ήταν το δεύτερο σπίτι μου...", σχολίασε σε δηλώσεις του στο gazzetta, προφανώς γνωρίζοντας ότι με αυτά τα λόγια θα πικράνει παλιούς συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό, αλλά και τον κόσμο της ομάδας...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags