Ο Κριστιάν Καρεμπέ βρέθηκε χθες στο γήπεδο για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ και πριν την έναρξη του αγώνα, στην καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, είχε ένα επεισόδιο με έναν οπαδό της Ένωσης.

Ήταν η στιγμή που ο παλαίμαχος άσος αποχωρούσε για τα αποδυτήρια, λίγο πριν μπει στη φυσούνα, όταν άκουσε έναν φίλαθλο που βρισκόταν σε κοντινή εξέδρα κάτι να του φωνάζει. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς ήταν αυτό που είπε ο οπαδός αλλά ο Καρεμπέ τον άκουσε και ...στράβωσε.

Ο παράγοντας των Ερυθρολεύκων κοντοστάθηκε για λίγο και, όπως θα δείτε στο τέλος του παρακάτω βίντεο, άρχισε να ζητάει με έντονο τρόπο τον λόγο από τον φίλαθλο των γηπεδούχων. Τελικά, δεν έδωσε συνέχεια στο συμβάν και αποχώρησε χωρίς να συμβεί κάτι άλλο, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν τα όσα φώναζε ο οπαδός είχαν ρατσιστικό περιεχόμενο.

Πάντως, ο Καρεμπέ δέχθηκε και δεύτερη "επίθεση" κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Γάλλος παρακολουθούσε αρχικά το ματς από το μπουθ, αλλά στην εξέλιξη του αγώνα βγήκε έξω. Στο γκολ του Χάρα, λοιπόν, ξέσπασε σε πανηγυρισμούς, με αποτέλεσμα να δεχθεί φραστική επίθεση από ανθρώπους που βρίσκονταν δίπλα του στα δημοσιογραφικά θεωρεία!