Facebook Pixel Αυτό ζήτησε ο "μπέμπης" από τον κόσμο
| 2015-03-16 19:27:00

Αυτό ζήτησε ο "μπέμπης" από τον κόσμο

Αυτό ζήτησε ο "μπέμπης" από τον κόσμο

Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην τρίτη φορά που αναλαμβάνει σε μία δύσκολη κατάσταση το "τιμόνι" του "Δικεφάλου", αποφεύγοντας πάντως τα μεγάλα λόγια, ενώ τόνισε πως στόχος είναι η πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Αναλυτικά:

"Σήμερα το πρωί μου τηλεφώνησε ο πρόεδρος και με ενημέρωσε για την επιλογή του να επιστρέψω στην ομάδα. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει εκείνος, αλλά και ο μεγαλομέτοχος. Όταν αλλάζει ένας προπονητής κάτι δεν πάει καλά, άρα σημαίνει ότι θα πρέπει να αφήσουμε τα λόγια και να δουλέψουμε για να το αλλάξουμε. Είναι δύσκολο και όχι συνηθισμένο που αναλαμβάνω για τρίτη φορά σε αυτή την κατάσταση την ομάδα αλλά και τιμητικό γιατί αναγνωρίστηκε η προσπάθεια μου και τις δύο προηγούμενες φορές. Στόχος είναι η πρώτη θέση στα πλέι οφ. Παίκτες καλοί υπάρχουν στην ομάδα και θα προσπαθήσουμε να τον πετύχουμε αυτόν τον στόχο. Το ρόστερ είναι καλό κι αν τους δείξουμε εμπιστοσύνη όλοι μας", δήλωσε αρχικά ο Γεωργιάδης.

Για τη φετινή παρουσία της ομάδας του ΠΑΟΚ: Ξεχωρίζω την φετινή σεζόν σε 2 περιόδους. Τη μία που ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλή ομάδα και μία που δεν ήταν καλή. Έδειξε ότι η ομάδα από το καλό της διάστημα έχει δυνατότητες και μπορεί πιστεύω να το ξανακάνει.

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή: Στόχος να φτάσουμε στα πλει οφ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να τα κερδίσουμε, να πάρουμε εκεί την πρώτη θέση. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια έως τότε και θα πρέπει να τα δούμε ξεχωριστά, ξεκινώντας από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Για τον τρόπο που θα επιχειρήσει να ανατρέψει την κακή κατάσταση στο αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ: Θα πρέπει να δούμε και να συζητήσουμε με τους ποδοσφαιριστές τι φταίει και να κοιτάξουμε να το διορθώσουμε.

Για το αν μίλησε με τον κ. Αναστασιάδη: Δεν πρόλαβα να δω τον κ. Αναστασιάδη. Θα ενημερωθείτε από το γραφείο Τύπου για το υπόλοιπο τιμ της ομάδας.

Για το τι θα συμβεί με παίκτες που δεν υπολογίζονταν όπως ο Τζαβέλλας: Ήταν ξαφνικό και για μένα, δεν τα έχω δει όλα όπως και αυτό για τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονταν.

Το μήνυμα που ζήτησε προσωπικά να στείλει στον κόσμο: Ξέρω ότι ο κόσμος είναι απογοητευμένος και δε ζητάω τίποτα, αλλά θα ήθελα αν μπορούν να μη δημιουργήσουν ακόμα μεγαλύτερη πίεση στην ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags