Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει τις τελευταίες ώρες η υπόθεση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, καθώς μπορεί ο Παναθηναϊκός να του έκανε σήμερα επίσημη πρόταση για συμβόλαιο μετά το καλοκαίρι, όμως για τον συγκεκριμένο παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως άνθρωπος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προσέγγισε τον βασικό κεντρικό αμυντικού του Τριφυλλιού και προσπάθησε να τον «ψήσει» να αφήσει τα πράσινα και να μετακομίσει στην Κροατία.

Η Ντιναμό έχει πολύ ψηλά στην λίστα της τον «Σίφο» και τον θέλει ώστε την επόμενη χρονιά να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή την στιγμή είναι πρώτη στη βαθμολογία του κροατικού πρωταθλήματος και επιθυμεί να διεκδικήσει με αξιώσεις την είσοδο της στους ομίλους το καλοκαίρι.

Για αυτό και θα χαλάσει αρκετά λεφτά σε μεταγραφές, ενώ έχει την δυνατότητα να δώσει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο στον Σίλντενφελντ, κάτι που δεν μπορεί να κάνει φυσικά αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός. Στο Τριφύλλι φυσικά και ενημερώθηκαν για τα δημοσιεύματα, όμως δεν ανησυχούν ιδιαίτερα, καθώς τα μηνύματα που πήραν από την τελευταία συνάντηση με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ήταν ιδιαίτερα θετικά και ελπίζουν πως δεν θα αργήσουν οι υπογραφές...

Η 11άδα του Αναστασίου για τη νέα σεζόν! Διαβάστε το ρεπορτάζ ΕΔΩ