Facebook Pixel Επέστρεψε ο Τζαβέλλας!
| 2015-03-17 20:12:00

Επέστρεψε ο Τζαβέλλας!

Επέστρεψε ο Τζαβέλλας!

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έφυγε χθες από τον ΠΑΟΚ και ο Γιώργος Τζαβέλλας επέστρεψε κανονικά στην ομάδα σήμερα...

Μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ είναι και πάλι ο Γιώργος Τζαβέλλας, καθώς σήμερα όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, μπήκε στις προπονήσεις, ωστόσο έμεινε εκτός αποστολής για το αυριανό παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Αναλυτικά:
 

Με προπόνηση στην Τούμπα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον εξ αναβολής αγώνα με τον Εργοτέλη. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση με μπάλα και παιχνίδια αποφόρτισης, σπριντ αντίδρασης και 5-2.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Γεωργιάδης επικέντρωση τη δουλειά του στον τομέα της τακτικής με… προσομοίωση του τρόπου λειτουργίας της ομάδας στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς.  Παράλληλα, το τεχνικό τιμ έδωσε βάρος στην εκμετάλλευση των στημένων φάσεων.

Στην ομάδα ενσωματώθηκε ξανά ο Γιώργος Τζαβέλλας, ενώ ο Φάνης Τζανδάρης ακολούθησε – σε πιο χαλαρούς ρυθμούς – το κανονικό πρόγραμμα. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace.

Στη διάθεση του Γιώργου Γεωργιάδη βρίσκονται οι: Ιτάνζ, Γιακουμής, Ρατς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Κόστα, Βίτορ, Παπαγιαννόπουλος, Νομπόα, Τζιόλης, Γκολάσα, Μακ, Περέιρα, Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης, Κουλούρης, Αθανασιάδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags