Facebook Pixel Ο "Κάρπετ" για την κλήρωση του Champions League
| 2015-03-21 22:31:00

Ο "Κάρπετ" για την κλήρωση του Champions League

Ο "Κάρπετ" για την κλήρωση του Champions League

Οπως κάθε κλήρωση, η χθεσινή στο Τσάμπιονς Λιγκ είχε ένα μεγάλο κερδισμένο και έναν μεγάλο χαμένο. Κερδισμένη ήταν χωρίς αμφιβολία η Μπάγερν Μονάχου.

Οι Γερμανοί θα αντιμετωπίσουν στα προημιτελικά την Πόρτο, ομάδα νεανική η οποία μοιάζει αρκετά ευχαριστημένη με ό,τι έχει πετύχει στη διοργάνωση μέχρι τώρα. Η Μπάγερν θυμίζω ότι βρήκε στη φάση των «16» τη βολική Σαχτάρ και την απέκλεισε χωρίς να προβληματιστεί ιδιαίτερα.

Το να βρεις έναν βολικό αντίπαλο στα προημιτελικά δεν σημαίνει μόνο ότι μπορείς να προκριθείς άνετα, αλλά σημαίνει και ότι θα το πετύχεις χωρίς να γεμίσεις κίτρινες κάρτες. Αν φτάσεις στα ημιτελικά χωρίς απώλειες λόγω τιμωριών, το αβαντάζ είναι μεγάλο. Νομίζω ότι οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι της Μπάγερν, δηλαδή η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ, αποκλείεται να περάσουν εμπόδια που λέγονται Παρί και Ατλέτικο χωρίς απώλειες. Στα δύσκολα παιχνίδια που έχουν μπροστά τους είναι δεδομένο ότι θα χάσουν κάποιους ποδοσφαιριστές εν όψει των ημιτελικών.

Μεγάλος χαμένος της κλήρωσης για μία ακόμα χρονιά, η φιλόδοξη Παρί. Οι Γάλλοι βρήκαν την Μπαρτσελόνα απέναντί τους στη φάση των ομίλων και δεν κατάφεραν να πάρουν την πρωτιά. Στη συνέχεια «σκοτώθηκαν» με την Τσέλσι του Μουρίνιο: η πρόκρισή τους στα προημιτελικά ήταν ένα έπος.

Αν η μοίρα ήταν δική τους, θα έπρεπε στα ημιτελικά να βρουν έναν αντίπαλο στα μέτρα τους δηλαδή ή τη Μονακό ή την Πόρτο ή τη Γιουβέντους. Ομως η Παρί είναι μία άτυχη ομάδα. Τρία χρόνια τώρα ονειρεύεται τον ημιτελικό και στον προημιτελικό βρίσκει ένα θηρίο. Πρόπερσι βρήκε την Μπαρτσελόνα. Πέρυσι συνάντησε την Τσέλσι. Φέτος της προέκυψε πάλι η Μπαρτσελόνα, την οποία στο πρώτο ματς πρέπει να αντιμετωπίσει χωρίς τον Ιμπραΐμοβιτς.

Η Μπάγερν μπορεί από τώρα να σκέφτεται τους ημιτελικούς. Ολοι οι άλλοι πρέπει να σκέφτονται την Μπάγερν.

Πηγή: sday.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags