Παρότι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ποτέ δεν έκρυψε τη μεγάλη του αγάπη για τον ΠΑΟΚ και ότι μεγάλο του όνειρο είναι να φορέσει κάποια στιγμή τη φανέλα με τον δικέφαλο.

Μάλιστα, το γεγονός ότι έχει εκφράσει δημόσια αυτή την επιθυμία, είχε προκαλέσει τις αντιδράσεις των φίλων των "ερυθρολεύκων", οι οποίοι τον είχαν αποδοκιμάσει όταν η ΠΑΕ τον είχε βραβεύσει πριν από λίγα χρόνια στα παιχνίδια με τη Σάλκε στο "Καραϊσκάκη".

Ο Παπαδόπουλος πάντως δεν κρύβεται, συνεχώς δηλώνει οπαδός του ΠΑΟΚ και μάλιστα είναι σίγουρος πως κάποια στιγμή θα γυρίσει στην Ελλάδα για να παίξει στην Τούμπα. Αυτό επανέλαβε και το βράδυ της Κυριακής, σε δηλώσεις του στη ΝΕΡΙΤ.

''Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα, που υποστηρίζω, αυτό είναι γνωστό. Φέτος δεν τα κατάφερε, αλλά όταν θα έρθω εγώ, θα το πάρουμε το πρωτάθλημα. Όταν θα έρθω, οι συνθήκες θα είναι τέτοιες, που θα το πάρουμε το πρωτάθλημα", είπε χαμογελώντας ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Λεβερκούζεν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Αθλητική Κυριακή".

Αυτή τη στιγμή, πάντως, φαντάζει δύσκολο, έως απίθανο, να τον δούμε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, καθώς στα 23 του παίζει στην Μπουντεσλίγκα και έχε βρει τον καλό του εαυτό μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς του. Θυμίζουμε, άλλωστε, πως πριν από δύο χρόνια, όταν ήταν υγιής, το όνομά του είχε ακουσθεί για πολλές μεγάλες ομάδες της Αγγλίας και της Ισπανίας...

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ: Ποιος Έλληνας άσος φεύγει το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ και πού πάει; Διαβάστε ΕΔΩ