Facebook Pixel Ταύρος το κοπέλι! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-03-23 22:25:00

Ταύρος το κοπέλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ταύρος το κοπέλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βαθμολογική ανάσα πήρε ο Πλατανιάς, ο οποίος επικράτησε 1-0 της Καλλονής με γκολ του Τόρρες.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες μοιράστηκαν ευκαιρίες και εντυπώσεις. Αμφότερες ήταν απειλητικές και θα μπορούσαν να πετύχουν από ένα γκολ ωστόσο αυτό δεν έγινε σε 45 λεπτά. Οι φιλοξενούμενοι βέβαια ειχαν τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές. Στην Καλλονή ακυρώθηκε γκολ στο 9' αφού ο Μανούσος χρησιμοποίησε το χέρι του, ενώ στο 27' ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι.

Στην επανάληψη, ο Πλατανιάς έβαλε νωρίς γκολ και αναπτέρωσε το ηθικό του. Στο 47' ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Ιτούα πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Τόρρες με τον ίδιο τρόπο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χογκ για το 1-0. Από εκείνο το σημείο η Καλλονή πίεσε για την ισοφάριση, έφτιαξαν ευκαιρίες, ο Πλατανιάς όμως άντεξε! Μάλιστα θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ, αλλά ο Χογκ κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της ομάδας της Λέσβου.

To σκορ διατηρήθηκε μέχρι τέλους με τον Πλατανιά να παίρνει τους τρεις βαθμούς. Οι κρητικοί παραμένουν στην 15η θέση με 31 βαθμούς και συνεχίζουν να ελπίζουν για παραμονή. Η Καλλονή είναι 10η με 37.

 

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Ολιμπά, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά, Ζαραδούκας, Αγκιλέρα, Τετέ, Μενδρινός, Κάσιο, Μιλούνοβιτς, Τόρες

Καλλονή (Βαγγέλης Βλάχος): Χογκ, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Στεφάνοβιτς, Καλτσάς, Λεοζίνιο, Ναβάρο, Μανούσος, Πετρόπουλος.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags