Facebook Pixel Είχαν... Άγιο οι Σουηδοί
| 2015-03-24 23:26:00

Είχαν... Άγιο οι Σουηδοί

Είχαν... Άγιο οι Σουηδοί

Η σουηδική ομάδα Γ` κατηγορίας, Ντάλκουρντ, έχει κάθε λόγο να δοξάζει τον Ύψιστο, καθώς άλλαξε εισιτήρια την τελευταία στιγμή και δεν μπήκε στη μοιραία πτήση της Germanwings που συνετρίβη στις Άλπεις!

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Ντάλκουρντ,, που επέστρεφαν από την προετοιμασία τους στην Καταλωνία, σκόπευαν αρχικά να επιβιβαστούν στο αεροσκάφος της γερμανικής εταιρείας Germanwings που πραγματοποιούσε την πτήση από τη Βαρκελώνη για το Ντίσελντορφ.

Όταν όμως έφτασαν στη Βαρκελώνη διαπίστωσαν ότι αν επέλεγαν τη συγκεκριμένη πτήση θα έπρεπε να κάνουν πολύωρη στάση στο Ντίσελντορφ, αναμένοντας το επόμενο αεροπλάνο που θα τους μετέφερε στη Σουηδία. Για τον λόγο αυτό προτίμησαν να κλείσουν τις τελευταίες διαθέσιμες θέσεις σε τρεις διαφορετικές πτήσεις που θα τους πήγαιναν στη Στοκχόλμη μέσω Ζυρίχης και Μονάχου.

«Σε όσους προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί μας τις τελευταίες ώρες, τους λέμε ότι είμαστε στα σπίτια μας και είμαστε καλά. Ήταν ένα άλλο αεροπλάνο. Ας αναπαυθούν εν ειρήνη», έγραψε στο Twitter ο τερματοφύλακας Φρανκ Πέτερσον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags