Facebook Pixel Στέλνει παίκτη στον Ολυμπιακό o Μουρίνιο;
| 2015-03-26 15:00:00

Στέλνει παίκτη στον Ολυμπιακό o Μουρίνιο;

Στέλνει παίκτη στον Ολυμπιακό o Μουρίνιο;

Ποιος ποδοσφαιριστής θα έρθει στην Ελλάδα, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα. 

Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι θα προχωρήσει σε δυνατές μεταγραφές. Είναι κάτι που το επιβεβαίωσε και ο Πιερ Ισά στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου προαναγγέλλοντας ότι οι Ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, μιας και ο στόχος της ομάδας τη νέα σεζόν είναι να διακριθεί και στην Ευρώπη.

Ήδη, λοιπόν, τα πρώτα ονόματα υποψήφιων στόχων από το εξωτερικό έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στα διεθνή Μέσα ενημέρωσης.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η περίπτωση του Μάρκο Μαρίν της Τσέλσι, για τον οποίο δημοσιεύματα σε Μεγάλη Βρετανία και Βέλγιο γράφουν συνεχώς το τελευταίο διάστημα ότι ο Ολυμπιακός είναι ο πιθανότερος προορισμός του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο άσος των "μπλε" έχει αγωνιστεί αυτή τη σεζόν σε Φιορεντίνα και Άντερλεχτ και εκτός απροόπτου θα δοθεί ξανά δανεικός και για τη νέα σεζόν. Με τα τελευταία ρεπορτάζ του Τύπου να αναφέρουν ότι η ομάδα του Πειραιά είναι το φαβορί για την απόκτησή του.

Οι "ερυθρόλευκοι" δεδομένα θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για τη μεσοεπιθετική γραμμή το προσεχές καλοκαίρι και από την ΠΑΕ επιβεβαιώνουν ότι ο παίκτης τούς έχει προταθεί.

Λέτε, λοιπόν, να ανοίξει παρτίδες με την Τσέλσι του Μουρίνιο ο Ολυμπιακός; Λίγο καιρό ακόμα υπομονή και θα μάθουμε...

ΣΑΡΩΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ποιον άσο από μικρομεσαία ομάδα της Σούπερ Λιγκ αγοράζει; "Κλικ"   ΕΔΩ   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags