Για άλλο ένα καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπό τον Λουίς Φαν Χάαλ, ετοιμάζεται να τινάξει την μπάνκα, αν και εφόσον βέβαια διασφαλιστεί η επιστροφή στο Champions League.

To περασμένο καλοκαίρι, οι "κόκκινοι διάβολοι" ξόδεψαν 150 εκ. λίρες (πάνω από 200 εκ. ευρώ) για μεταγραφική ενίσχυση, αποκτώντας μεταξύ άλλων Ντι Μαρία και Φαλκάο, αλλά οι παίκτες δεν ...έσκισαν, οπότε (και) φέτος το χέρι θα μπει πάλι βαθιά στην τσέπη, όπως αναφέρει η "Daily Mail".

Συγκεκριμένα, η Γιουνάιτεντ θα ξοδέψει και πάλι πάνω από 120 εκ. ευρώ και οι στόχοι της έχουν ...ονοματεπώνυμα!

Κατ΄ αρχάς, Νο1 πόθος για την άμυνα είναι ο 26χρονος διεθνής Γερμανός στόπερ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Ματς Χούμελς, ενώ μεγάλη "καψούρα", όσον αφορά τους μέσους, είναι ο "πολύς" Πολ Πογκμπά της Γιουβέντους, τον οποίο βέβαια διεκδικούν και άλλες μεγάλες ομάδες.

Παράλληλα, ο Φαν Χαάλ θέλει να φέρει στο "Όλντ Τράφορντ" τον συμπατριώτη του μεσοεπιθετικό της Αϊντχόφεν, Μέμφις Ντεπάι, ενώ "καβάτζα" για τη θέση είναι ο επίσης Ολλανδός, υπερ-ταλαντούχος αλλά "χτυπημένος" από τραυματισμούς στο γόνατο, Κέβιν Στρότμαν της Ρόμα.

Κατά τ΄ άλλα, ο Γκάρεθ Μπέιλ φυσικά και αρέσει, αλλά ο Ουαλός θέλει να μείνει στη Ρεάλ, ενώ για τη θέση του δεξιού μπακ οι Μαδριλένοι ύψωσαν και πάλι εμπόδιο, καθώς φέρεται να έχουν κλείσει τον Ντανίλο της Πόρτο. Έτσι, ο Φαν Χάαλ έχει για τη θέση στα υπόψη του και τους Ντάνι Άλβες μαζί με τον Ναθάνιελ Κλάιν της Σάουθάμπτον...

Το ποιοι από αυτούς θα έρθουν τελικά στο Μάντσεστερ είναι βέβαια ερωτηματικό, αλλά το σίγουρο είναι ότι οι "κόκκινοι διάβολοι" ετοιμάζονται "ξηλωθούν" για να επαναφέρουν την ομάδα στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος και της Ευρώπης.

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!