Για αυτό λοιπόν οι πρωταθλητές Ιταλίας «τσεκάρουν» την περίπτωση του Ραδαμέλ Φαλκάο, κάτι που αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του 29χρονου άσου, Τζιοβάνι Μπραντσίνι.
Ο Κολομβιανός δεν κατάφερε να πείσει με τις εμφανίσεις του τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού και για αυτό το καλοκαίρι θα επιστρέψει στη Μονακό.
«Το περασμένο καλοκαίρι ήταν πολύ κοντά στο να πάει στη Γιουβέντους. Τότε έφτασε η ανίκητη πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και λόγω των μεγάλων ποσών που συμπεριλήφθηκαν, δεν ήταν πιθανό για εκείνον να πάει στους "μπιανκονέρι". Ας δούμε τι θα συμβεί τον Ιούλιο. Ίσως να προσπαθήσουμε ξανά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζιοβάνι Μπραντσίνι, μάνατζερ του Φαλκάο στην Ιταλία.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο