Ήρθε στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι και όλοι στο Λιμάνι τον υποδέχτηκαν όπως του άξιζε: με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Ένα όνομα που κάνει... μπαμ, καθώς η καριέρα στην Μπαρτσελόνα και την εθνική ομάδα της Ολλανδίας, ήταν διαβατήρια για να κινηθεί ο Ολυμπιακός για την απόκτησή του.

Ο λόγος για τον Αφελάι, που όμως σε καμιά περίπτωση δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν από εκείνον!

Μάλιστα, κάποιες πρόσφατες δηλώσεις του στον ολλανδικό Τύπο, προβλημάτισαν ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Τι είπε; Διαβάστε: "Σύντομα θα είμαι ελεύθερος να υπογράψω σε όποια ομάδα αποφασίσω εγώ. Έχω παίξει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια και είμαι σε καλή κατάσταση. Είναι ακόμα Μάρτιος και δεν ανησυχώ για το πού θα παίζω του χρόνου. Γι' αυτά τα θέματα, εξάλλου, υπάρχει ο ατζέντης μου, ο οποίος ασχολείται περισσότερο, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχώ".

Δηλαδή ο Ολλανδός άσος σχολίασε, πάνω - κάτω, ότι ήρθε στον Ολυμπιακό για να βρει ξανά τη φόρμα του και να επιστρέψει σε φουλ σεζόν, στο τοπ επίπεδο!

Μία δήλωση που δεν άρεσε στους "ερυθρόλευκους", δικαίως, που του δίνουν δύο εκ. ευρώ τον χρόνο, χωρίς σε καμία περίπτωση να έχει ανάλογη προσφορά...

Για αυτό και εκείνοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα, υποστηρίζουν ότι ο Αφελάι δεν έχει μέλλον στον Ολυμπιακό!

Το καλοκαίρι που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, θα μαζέψει τα πράγματά του και θα φύγει...