Facebook Pixel Η δήλωση του Κονέ που θα συζητηθεί...
| 2015-03-30 00:15:00

Η δήλωση του Κονέ που θα συζητηθεί...

Η δήλωση του Κονέ που θα συζητηθεί...

Tι είπε ο Έλληνας άσος μετά την ισοπαλία της Εθνικής στην Ουγγαρία; 

"Θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού που έπαιζε η Ελλάδα τόσα χρόνια...", ήταν τα λόγια του Παναγιώτη Κονέ μετά την ισοπαλία στην Ουγγαρία αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές για τους προηγούμενους προπονητές της Εθνικής ομάδας.   

Ο Έλληνας άσος παραδέχθηκε ακόμα ότι δεν μπορεί αυτή η ομάδα να υπηρετήσει πια το ίδιο στυλ ποδοσφαίρου, το οποίο ήταν περισσότερο αμυντικό και λιγότερο επιθετικό.

Δεν θα διαφωνήσουμε με τον Κονέ, αλλά για να λέμε την αλήθεια, στο πρώτο ημίχρονο με την Ουγγάρια, πιο αμυντικά δεν γινόταν να παίξουμε...  

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του...  

"Μας μένει πικρή γεύση. Ψάχναμε τον εαυτό μας και δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις για γκολ αλλά δεν είχαμε την ουσία για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε μια νέα ομάδα κάναμε αρκετές φάσεις. Προσπαθούμε κι εμείς να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού που έπαιζε η Εθνική τόσα χρόνια. Βάλαμε τις βάσεις για το μέλλον και τα επόμενα 5 ματς που αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι και καταφέρουμε να βάλουμε τη μπάλα στα δίχτυα θα προσφέρουμε θέαμα και θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε", επεσήμανε μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Δεν φάνηκε η έλλειψη επιθετικών. Είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο. Είχαμε χώρους από τα άκρα. Αν προσπαθούσαμε με κάθετες μπαλιές από τον άξονα θα κλέβανε την μπάλα θα έβγαιναν στην αντεπίθεση. Η ουσία ήταν να μπει η μπάλα στα δίχτυα. Αυτή είναι η μεγάλη πικρία σήμερα γιατί αναπτυχθήκαμε πολύ ωραία. Θέλω να πω πως η ομάδα με νέους παίκτες και ταλέντο έχουν βάλει τις βάσεις".

Κλείνοντας, ανέφερε: "Αν συνεχίσουμε έτσι και πάρουμε το διπλό στα Φερόε έχουμε ελπίδες για να περάσουμε. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία... Αυτή η ομάδα έχει ταλέντο και θα το αποδείξουμε στα επόμενα ματς".

ΤΙ ΚΑΡΦΙ πέταξε ο Μαρκαριάν για  τον Ρανιέρι, μετά το τέλος του αγώνα, διαβάστε με ένα "κλικ" ΕΔΩ 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags